![]() |
''' Yar Yarrr,, |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() ''' Yar Yarrr,,Eyyy YAR ! İçimde öyle bir sevgi kaynıyor kiii ![]() ![]() ![]() Tarifi yok gibi bir şey ![]() Allah ; Muhammed aşk'ına yakın derecede ![]() Tövbe haaşa ! Neredeyse ![]() Rabbimi tanımamış olsaydım ![]() Senin divanına duracak kadar seviyorum ![]() Yüreğimde gün geçtikce arttı ![]() Artmaya da, devam ediyor ![]() ![]() ![]() Bir anda AŞK SEVGİ ![]() ![]() ![]() Dünya'yı terazinin bir gözüne ![]() Sevgimi aşk'ımı diğer bir gözüne koydum ![]() Dedim ki,, tartayım ![]() Ne kilolar yetti , ne tonlar kafi geldi ![]() İnanırmısın ; SEVGİM her şeyden ağır geldi ![]() Birde, ANNEM'e olan sevgim ile karşılaştırdım; Bir milim dahi eksiği yok gibi ![]() ![]() ![]() Kalbime şöyle bir kulak verdim ![]() Sana olan Aşkımın sesi bilesin ki ![]() ![]() ![]() En ağır topların sesinden daha da gümbürtülü geldi ![]() */*/*/*/*/* Sevgimin çığlıkları neredeyse,, Kalbimi gönlümü yerinden koparacak şekle girdi ![]() Gecelermi dersin ![]() ![]() Hayalimin bini bir para ![]() Ne kurmakla bitiyor, ne sabahlar yetiyor ![]() Gözlerim seni aramak için yedi kat yeri göğü dolaşıyor ![]() Yıldızlara bir bir soruyor ![]() Vakit sabaha erip de, seher vakti güneş doğunca,, Seni geldi zannediyor ![]() ![]() ![]() Ümidi kat kat artıyor ![]() Biraz vakit geçince bakıyor ki ![]() ![]() ![]() Ne gelen var , Ne giden var ![]() */*/*/*/*/* Hüzünlere, özleme dalıyor, Yanaklarımdan siğim siğim süzülüyor ![]() ![]() ![]() Gözlerimin haberi bile olmuyor ![]() Bin ahhh ! ile ![]() Kendini toparlamaya çalışıyor ![]() Yine yoksun !!! Yoksun yanımda ![]() Sadece hayalinle AŞK'ınla Dünyayı da bir kenara bırakıp Yine sevgim ile AŞK'ın ile baş başa kalıyor ![]() */*/*/*/*/* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİN RESMİNLE , SEVGİNLE ![]() ![]() VUSLAT'A ERMESEKTE ![]() ![]() ![]() ÖMÜR BOYU BÖYLE YAŞAMAYA RAZIYIM, ![]() ![]() ![]() Yaren Ali Kırbıyık-Alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ''' Yar Yarrr,, |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : ''' Yar Yarrr,,![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİN RESMİNLE , SEVGİNLE ![]() ![]() VUSLAT'A ERMESEKTE ![]() ![]() ![]() ÖMÜR BOYU BÖYLE YAŞAMAYA RAZIYIM, ![]() ![]() ![]() Mükemmel bir şiir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|