![]() |
Canımın Tanesi... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Canımın Tanesi...![]() Ne vakit sesin sesime değse rüzgarda üşüyen bir yaprak gibi titriyorum ![]() İçimden ismini tekrarlıyorum kerelerce ![]() ![]() ![]() Belki beni hissedersin diye ![]() ![]() ![]() Yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ulaşılmazlığın sınırı duruyor aramızda ![]() Bizden evvelkilerin çizdiği anlaşılmaz kuralların sınırı ![]() İçimizde birbirine kavuşmak iç in can atan nehirler besliyoruz seninle ![]() ![]() ![]() Ama aynı denize varmıyor yollarımı z ![]() ![]() Varamı yor sevgili ![]() ![]() ![]() Yüzümü kuzey rüzgarları na dönüyorum hep ![]() ![]() Neden mi? Sana değen rüzgarlar benim de tenime değ sin diye ![]() ![]() Ve bulutlarla yağmur yolluyorum sana dudağına düşs ünler diye ![]() ![]() Çünkü ben yağmur oluyorum seni her düşündüğümde! Sensizlik aşı lmaz duvarlar gibi örüyor dört yanımı ![]() Sessiz çığlıklar atıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ben duyuyorum ![]() ![]() Kanatsız bir kuş oluyorum yokluğ unda ![]() ![]() ![]() Köksüz bir ağaç ![]() ![]() Ne sana uçabiliyorum ne de sana varıyor köklerim ![]() Birlikte tükenecek bir ömre sahip değiliz ![]() ![]() Ayrı ayrı yaşlanacağı z seninle ![]() ![]() ![]() Düşlerimizde büyüteceğiz bu aşkı ![]() ![]() Asla eskiyip tükenmeyecek ![]() Çünkü düşler dokunulmazdı r! |
![]() |
![]() |
|