![]() |
Yaşayabilmek her şeye rağmen |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Yaşayabilmek her şeye rağmenHayat içinde savrulmuş milyonlarca tohum var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Var olan ve başa gelen her şeye tevekkül edebilmek asıl olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beklenmedik satır arası hüzünleri tevekkül ile karşılamak, sabredebilmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O yüzden yaratılmış her şeyi sevmek gerek Yaradan’dan ötürü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşayabilmek gerek her şeye rağmen, yaşata bilmek için ![]() ![]() ![]() Satır arası kadar kısa ve dar alanlara sıkıştı artık yaşamlarımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir okuma molasıdır belki satır arası yaşanılan bir hüzün ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat her şeye rağmen güzeldir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yaşayabilmek her şeye rağmen |
![]() |
![]() |
#2 |
v_o_k_o_
|
![]() Cevap : Yaşayabilmek her şeye rağmenguzel bır yazı paylasım ıcın saol
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KallaviOrhan
|
![]() Cevap : Yaşayabilmek her şeye rağmençok güzeldi ya teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
acılımerwe
|
![]() Cevap : Yaşayabilmek her şeye rağmençok gsel çokta doru teşekkürler
GÖZYAŞLARIMI İÇİME AKITIYORUM ARTIK İÇİMDE SAKLIYORUM YAŞANMIŞLIKLARI GERİDE KALANLARI UNUTUYORUM ARTIK UNUTUYORUM SENDEN BANA KALANLARI SEVDİĞİMİ BİLE SÖYLEYEMEZKEN KENDİME KORKUYORUM SENİ SEVMEKTEN HER GECE BIRAKMAK İSTİYORUM SENİ GEÇMİŞTE UNUTMAK VE YOL ALMAK GELECEĞE !!! |
![]() |
![]() |
|