![]() |
Amerika'dan Yılın Fıkrası |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Amerika'dan Yılın FıkrasıAmerika'da adamın biri işine giderken birden anormal
bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadir ![]() süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar ![]() -Ne var, ne olmus acaba -Teröristler Bush'u yakaladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dolar verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış ![]() -Haa şimdi anladım bu trafiği ![]() ![]() ![]() -Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz -İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ? -Valla yaklaşık olarak 5 'er litre ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Amerika'dan Yılın Fıkrası |
![]() |
![]() |
#2 |
KallaviOrhan
|
![]() Cevap : Amerika'dan Yılın Fıkrası![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MİSAFİR
|
![]() Cevap : Amerika'dan Yılın FıkrasıAYYYYYYYYYYYYYYY ÇÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKK KOMİKKKKKKKKKKK BENDEN DEE 11111111111 VARİL BENZİN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Amerika'dan Yılın FıkrasıPetrol ofisinden dilediğiniz kadar çekin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sonic
|
![]() Cevap : Amerika'dan Yılın Fıkrası:D çook komik sağol ya bu fıkraları nerden buluyorsunuz anlamadım:D
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü ![]() ![]() ![]() [forumsinsi] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
efobedo
|
![]() Cevap : Amerika'dan Yılın FıkrasıSüpersin ![]() ![]() ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|