![]() |
Utandıran Anket ! |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Utandıran Anket !Utandıran anket ! The Guardian, Konda'nın Türkiye anketine dikkat çekti Konda’nın araştırması The Guardian Gazetesi’nde yayınlandı ![]() ![]() Konda Araştırma Şirketi’nin, Türklerin çeşitli konulara ilişkin tavırlarını ortaya koyan araştırması yurt dışında da tartışma yarattı ![]() ![]() * Türklerin; yüzde 73’ü yabancıların mülk almasına karşı ![]() * Yüzde 70’e yakını hiçbir zaman kitap okumuyor ![]() * Yüzde 72’si hiçbir zaman ya da çok ender yeni teknoloji ürünü alıyor ![]() * Yüzde 70’e yakını, kadınların çalışmak için eşlerinden izin alması gerektiğini düşünüyor ![]() * Yüzde 57’si, kadınların kolsuz bir giysiyle evden çıkmaması gerektiğine inanıyor ![]() * Yarısından fazlası da Türkiye’nin laik anayasasının yasakladığı, kamu görevlilerinin görevde İslami başörtüsünü kullanmasına izin verilmesini istiyor ![]() * Yüzde 88’i ülkenin demokratik sistemle yönetilmesi konusunda mutabık ancak, yüzde 48 gibi önemli bir bölümü, ordunun “lazım olduğunda” müdahale etmesi gerektiğini düşünüyor ![]()
![]() |
Cevap : Utandıran Anket ! |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : Utandıran Anket !Paylaşım için teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Utandıran Anket !* Türklerin; yüzde 73’ü yabancıların mülk almasına karşı ![]() Katılıyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Utandıran Anket !Alıntı:
Sen eşinden kapanmasını istirmisin diye sordu arkadaş direk 'tabiki' dedi,nede olsa kimin arkadaşı,ardından arkadaş hayatımın derslerinden birini verdi,dedi ki 'erkek milleti değilmisiniz,eşlerinizin kapanmasını istersiniz ardından yolda gördüğünüz açık kızların ardından bakakalır kim bilir belkide yanlış birşey yaparsınız' o an anladım ki söyleyecek hiç bir şeyim yok,sadece işte bu harikaydı diyebildim,gerçektende öyle değil mi? Ankette son madde hariç hepsine katılıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|