![]() |
İzmir’deki Okul Yakıtsız Kaldı. |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() İzmir’deki Okul Yakıtsız Kaldı.Bornova’daki kalorifer yakıtı biten okulun müdürü, ‘Yakıt gelene kadar çocuğunuzu göndermeyin’ dedi ![]() İzmir’in Bornova ilçesindeki Altındağ İlköğretim Okulu’nda kalorifer yakıtının bitmesi üzerine, öğrenciler soğuk sınıflarda ders yapmak zorunda kaldı ![]() ![]() Olaya tepki gösteren bazı veliler, “Herkese bedava kömür dağıtıyorlar ama okulları unutuyorlar ![]() ![]() Çabalar sonuçsuz kaldı Altındağ semtindeki okulda geçen hafta yakıtın bitmesi nedeniyle, kaloriferler yakılamadı ![]() ![]() ![]() Okul Müdürü İlknur Acaroğlu, soğuk havanın etkisini arttırmasına rağmen Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yakıt sorununu çözememesi üzerine, velilerden hasta olabilecek durumdaki çocuklarını yakıt gelene kadar göndermemelerini istedi ![]() Velilerden bazıları, müdürün tavsiyesine uyup çocuklarını okula göndermedi ![]() ![]() “Geçen cuma günü yakıtımız bitti ![]() ![]() ![]() ![]() Velilerin tepkisi Çocuklarını okul içinde ve okul dışında, onlar gibi üşüyerek bekleyen bazı veliler bu duruma tepki gösterdi ![]() “Herkese, ihtiyacı olmayana bile kömür dağıtılıyor ama çocukların ısınması için okula gerekli yakıt getirilemiyor ![]() ![]() Geçen hafta da Konak ilçesindeki bazı okullarda, kömür bittiği için kaloriferler yakılamamıştı ![]() Haberler çıktı, yakıt geldi Altındağ İlköğretim Okulu’nda yakıt bittiği için öğrencilerin soğukla başbaşa kaldığı haberlerinin dün internet sitelerinde yer almasının ardından, yetkililer işlemleri hızlandırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye’nin pek çok yerinde olduğu gibi İzmir’de de kömür dağıtıldı ama okulun yakıtı ihmal edildi ![]()
![]() |
Cevap : İzmir’deki Okul Yakıtsız Kaldı. |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : İzmir’deki Okul Yakıtsız Kaldı.Amaç belli zaten, çocuklar değil atılacak her bir oy altın değerinde hükumet için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|