Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, dayak, dövüyor, erkek, eşini, yiyen

Dayak Yiyen Erkek Çocuk Eşini Dövüyor

Eski 02-20-2009   #1
Şengül Şirin

Dayak Yiyen Erkek Çocuk Eşini Dövüyor

Dayak yiyen erkek çocuk eşini dövüyor
UÜ öğretim üyelerince yapılan bir araştırma, çarpıcı sonuçlar ortaya çıkardı
Uludağ Üniversitesi (UÜ) öğretim üyelerince yapılan bir araştırma, erkeklerin yüzde 29'unun, evlilik hayatları boyunca eşlerine en az bir kez dayak attıklarını ortaya koydu

Araştırmada, eşlerini döven erkeklerin yüzde 179'unun, bunu kendileri için bir 'hak' olarak gördükleri de tespit edildi Araştırmaya katılan erkeklerin yüzde 427'sinin çocukluk yıllarında dayak yedikleri anlaşılırken, o dönemde fiziksel şiddete maruz kalan erkeklerin, şiddetle karşı karşıya kalmamış hemcinslerine göre eşlerini daha fazla dövdükleri belirlendi

RİSKİ ARTIRAN NEDEN

Hiç eğitim görmemiş kadınların, yüksek eğitim almış kadınlara göre daha fazla eş dayağına maruz kaldıklarını ortaya koyan araştırmada, ailedeki çocuk sayısı arttıkça kadının eş dayağına maruz kalma riskinin de aynı oranda yükseldiği belirlendi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Dayak Yiyen Erkek Çocuk Eşini Dövüyor

Eski 02-24-2009   #2
JOKER

Cevap : Dayak Yiyen Erkek Çocuk Eşini Dövüyor

ilginç bende dayak yemiştim şimdi eşimi dövecem mi :D

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com