Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlıyor, başvurular, için, ilköğretim, müfettiş, sınavı, yardımcılığı

İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı İçin Başvurular Başlıyor..

Eski 02-23-2009   #1
su perisi
Icontr

İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı İçin Başvurular Başlıyor..

Milli Eğitim Bakanlığı, uzun zamandır beklenen İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı duyurusunu yaptı Başvurular 23 Şubat-2 Mart 2009 tarihleri arasında Bakanlığın TC Milli Eğitim Bakanlığı adresinden yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı, uzun zamandır beklenen İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı sınavı duyurusunu yaptı Başvurular 23 Şubat-2 Mart 2009 tarihleri arasında Bakanlığın TC Milli Eğitim Bakanlığı adresinden yapılacak

Milli Eğitim Bakanı
Hüseyin Çelik imzası “İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Yarışması” konulu genelge valiliklere gönderildi

Genelge ile uzun zamandır beklenen İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı’nın başvuruları alınmaya başladı Genelgeye göre 16 ayrı alanda toplam 405 ilköğretim müfettiş yardımcısı alınacak ve en fazla sınıf öğretmenliği alanında alım yapılacak

40 YAŞINI DOLDURAN MÜFETTİŞ YARDIMCISI OLAMAYACAK

İlköğretim Müfettiş Yardımcılığına başvuracak adayların en az dört yıl süreli yüksek öğrenim görenlerden olması gerekirken, resmi okul ve kurumlarda başvuru tarihinin son günü itibariyle en az sekiz yıl öğretmenlik yapmış olması, ikinci yedi yıllık hizmet süresinin en az dört yılını resmi okul ve kurumlarda öğretmen olarak, üç yılını ise Bakanlık merkez ya da taşra teşkilatı yöneticilik görevlerinde geçirmiş olması şartı aranıyor Ayrıca başvuracak adayların 1 Ocak 2009 tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olması gerekiyor

ATAMALAR 13 KASIM’DA

Genelgeye göre başvurular bakanlığın TC Milli Eğitim Bakanlığı adresinde yayınlanan başvuru formu ile 23 Şubat-2 Mart tarihleri arasında yapılacak 8 Haziran 2009 tarihinde sınavın yapılacağı bina ve salon listeleri açıklanacak, 27 Haziran’da ise yazılı sınav yapılacak 30 Haziran’da sınav sonu ve cevapları bakanlık adresinde yayınlanacak Yazılı sınav sonuçları ise 10 Ağustos 2009 tarihinde açıklanırken 24 Ağustos’ta ise sözlü sınava davet edilecek adaylar bakanlık adresinde yayınlanacak Sözlü sınavlar ise 29 Eylül ile 27 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılacak İlköğretim müfettiş yardımcılarının ataması ise 13 Kasım 2009 tarihinde olacak

Başvuru yapacak adayların öncelikle Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına 40 TL yatırması gerekiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com