كم = ne oluyor bize...??? |
|
|
#1 |
|
|
كم = ne oluyor bize...???bir üstadım geçenlerde tevbe suresindeki ayet çok ağrıma gidiyor yani "ne oluyor ki bize??" deyince, aklıma üşüştü durdu, ne kadar ne oluyor size denen hitap varsa
![]() düşündüm![]() ![]() ne oluyordu bize![]() ![]() ![]() ! , nasıl hüküm verip, niye gevşektik![]() niye ![]() ![]() ? ve bir gece toparlamaya çalıştım hepsini![]() ![]() ve sunmak, paylaşmak istedim![]() ![]() ne oluyordu ki bizlere![]() ![]() ![]() ![]() ?ne oldu size de; Allah yolunda ve kendileri zayıf duruma düşürülmüş olan o erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ??? ki onlar "ey rabbimiz! ahalisi zalim olan işte şu memleketten bizi çıkar! bize tarafından bir sahip gönder ve katından bize yardımcı tayin et" demektedirler![]() ![]() ![]() nisa: 75 ne oldu size de üzerine Allah'ın ismi anılmış şeylerden yemiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ???en'am: 119 (keyfi yemek ayırımı yapanlara) ey iman etmiş olanlar ![]() size ne oldu ki; size "Allah yolunda çıkın" denildiği zaman, yer'e meyledip ağırdan aldınız![]() ![]() ? yoksa siz ahiret yerine, o en yakın hayatamı razı oldunuz![]() ? halbu ki o en alçak hayatın 'ı ahiret yanında ancak pek az birşeydir![]() !tevbe:38 ne oldu size ![]() ? nasıl hüküm ver(ebil)iyorsunuz![]() ? iyiden iyiye hiç mi düşünemiyorsunuz![]() ![]() ????saffat: 154/155 ne oldu size ki, Allah'a inanmıyorsunuz ![]() ? halbu ki o rasul size, rabbinize inanasınız diye sürekli davette bulunuyor, üstelik gerçekten O sağlam sözünü almıştır![]() eğer inanan kimseler olduysanız![]() ![]() ![]() ne oldu size ki Allah yolunda infakta bulunmuyorsunuz ![]() ![]() ? oysa göklerin ve yerin tüm mirası sadece Allah'a aittir![]() !sahi ne oluyor bizlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ????__________________ insanlık terazisinde tartacak vicdanı kalmayan tüccar aldandı ![]() ![]() ![]() !!!! |
|
Cevap : كم = ne oluyor bize...??? |
|
|
#2 |
|
su perisi
|
Cevap : كم = ne oluyor bize...???Ellerine sağlık sevgili sudenaz ![]()
|
|
Cevap : كم = ne oluyor bize...??? |
|
|
#3 |
|
|
Cevap : كم = ne oluyor bize...???Okuyan gözlerinize sağlık su perisi ![]() ![]()
|
|
|
|