Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıttı, adı, aşktı, yanlızlıktı

Adı Aşktı Yanlızlıktı Acıttı

Eski 02-19-2009   #1
Gözyaşı
icon111

Adı Aşktı Yanlızlıktı Acıttı

Hüzün kokulu beyhude gençliğimin anısına,iki damla göz yaşına bir de idamlık bir aşkın son arzusuna yakışır bir gece yayılıyor odama,sabaha ramak kalayastığımın altında yıllar öncesinden kalma bayat bir kaç mutluluk ilişiyor gözlerimesahte bir tebessümle dudaklarıma konduruyorum belki bu defa işe yarar diyesonuç yine hüsranneden bu gülücükler büyük geliyor yüzüme? Uykuyu unutmuş,düş korkağı gözlerime uyku değmeden soluk düşler bulaşıyorBitmeyen geceyi sabahlamak adına düşler biriktiriyorum uyku garibi gözlerimleSabaha bir gece kala,kalan son düşlerimi de tüketiyorum üşümüş gözlerimleNefesim kan kokuyorAldığım nefes yetmiyor ciğerlerimeKan bağışlıyorum bileklerimden nefesimeÖlmeme bir nefes kalmışken yeni bir düş bir nefes daha katıyor solgun benliğimeKör gözlerimle istemsizce izliyorum son düşümü son nefesim tükenene kadar Hiç tanımadığım yüzler oynuyor bu düşün baş rollerindeİsmini bile duymadığım bir kent büyüyor içimdeAşk firavunlarının kentiSol yanımda sakladığım son yalnızlıklarımı çalmak istiyorlar benden gözlerine aşk pusmuş firavunlarKaçıyorumAma sadece Yalnızlığımı öldürüyorum iki durak arası gelgitlerle"Tanrım" diyorum"Bu kentte neden bu kadar çok durak var?" Bütün yalnızlıklarım tükeniyor birer birerHer durakta gözlerime aynalar batıyorKör oluyorum önceSonra birden gözlerimi görüyorum aynalardaGözlerim kimsesiz bir kenti hapsetmiş kan kokan siyahınaBu düş ne zaman bitecek?El yordamıyla yürüyorum hiç tanımadığım sokaklardaBirkaç adım susuyorum…Sonra…Sonra bir adım daha düşüyorum hayata,bir ayrılığı daha yüklenerek…[/u9Her adımda bir ben yitiriyorum…Ve sonraSon durağa geliyorum elimde kalan son benle[u]Buğulu gözlerle okuyorum yazanları"SON DURAK ÖLÜMYOLCU KALMASIN!"Bakıyorum etrafıma tek yolcu benimDurağın afişinde ismim yazılıSon nefeslerimi sayıyorum çaresiz "Gel" diyorum artık Azrail'ime"Gel ve bitsin bu düş" Bileklerime kırılmış aynalarımın cam kırıkları pusuyorBuz tutuyor yangın kokan saçlarımDudaklarımDudaklarım hükmünü yitirmiş bir yalnızlığın son demlerine kuruyor tebessümün dar ağacınıYalan bir tebessüm konduruyorum önce dudaklarımaSonra bir yenisini denemek için intihar ediyorum öncekiniSonra bir diğeriElimdeki bütün tebessümler tükeniyorBekliyorum çaresizBirden gidişin geliyor aklımaAyaklarıma batıyor yokluğunYürüyemiyorumBileklerim kan damlatıyor kentin son durağınaDüşüyorumAzrail’ime bir nefes kala bileklerimden tutuyor gidişinGidemiyorumBir düşün kan kokan siyahından,ölüme vuslat kala,gecenin efkar yüklü gözlerine düşüyorumUyanıyorumYine ölmemişim Düş kaçağı gözlerimi asıyorum gecenin zifiri yalnızlığınaGecenin sabaha en yakın olduğu an hüzün değiyor şakağımaBen en güzel satırlarımla kaleme adını sayıklatıyorum…Bak ben yine ölümden dönüyorum ölüme meftun bir hayataÖlmeyi bile hak etmiyorum yaİçim acıyorBen iç kanamalı bir hastayımCesetler biriktiriyorum kalbimin morgunaCeplerimden taşıyor işlediğim bütün cinayetlerKorkuyorumLisanım en aşk yanlarından suskun,kalbim en acıyan yerlerinden vurgunSessizliğimi bozmama ramak kala sabaha çıkacak kadar susacaklarım var yanımdaBir damla aşk muhtaçlığında hangi gece varmaz ki sabaha? TanımsızımSuskun bir aşkın zanlısıyımFaili malum bir cinayetin bilinmeyen mağduruyumRuhuna fatihalık bir gençliğin mekanı cennet olamayan kişiliğiyimHükümsüzüm Şimdi yaklaşmayın bana ne olurDokunmayın iç kanamalarımaBir ölümden dönüyorum,yaralıyımBu defa yalnızlığımdan vurgun yedimSuskunumSuskun günceme son nefesimi veriyorum dokunmayın banaYalnızca öldürün beni en aşk yanlarımdanVurun şimdi kelimelerime aşk kelepçesiniIşıksız zindanlarda aşksız kelimelerle tüketin kalemimiKatilin katline muhtaç bir maktülümAşksızlığa hüküm giydimMüebbetimVe iyiyim Ve son nefesim: ADI YALNIZLIKTI,AŞKTI ACITTI!

Cevap : Adı Aşktı Yanlızlıktı Acıttı

Eski 02-19-2009   #2
David

Cevap : Adı Aşktı Yanlızlıktı Acıttı

:'/ Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com