![]() |
Taraf'tan Genelkurmay'ı Sarsacak Haber |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Taraf'tan Genelkurmay'ı Sarsacak HaberErgenekon zanlısı özel harekatçı İbrahim Şahin’in, tutuklanmasından tam bir ay önce Genelkurmay özel hattından bir generalle yaptığı görüşmenin kaydı savcılıkta ![]() ![]() Telefonun diğer ucunda Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanı Tuğgeneral Enver Topuz var ![]() ![]() ![]() Genelkurmay Başkanlığı ve Ergenekon soruşturmasında tutuklanan eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin, karşılıklı olarak aralarındaki görüşme iddialarını reddederken, telefon kayıtları Şahin'in gözaltına alınmadan kısa bir süre önce Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanı Tuğgeneral Enver Topuz'la görüştüğünü ortaya koydu ![]() Telefon görüşmesinde Şahin, iki hafta içerisinde birtakım yeni gelişmelerin olacağı bilgisini veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İbrahim Şahin 11 Aralık 2008 günü saat 16:10'da Tuğgeneral Enver Topuz'u arıyor ve aralarında şu konuşma geçiyor: İbrahim Şahin: Isparta'ya geçmişsin ben de yeni öğrendim abi Enver Topuz: Abi hiç artık bizi takip ettiğin yok yani İbrahim Şahin: Abi şimdi telefonda konuşamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() “Telefonla konuşamıyorum” Konuşmanın tam bu bölümünde yeni gelişmeler hakkında Topuz'a bilgi aktarmak isteyen Şahin, muhatabına "Abi güvenli hattan, Genelkurmay hattından görüşelim" teklifinde bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gizli TVK hattının şifrelerini vermiş Radikal gazetesinin Şahin'in savcılık sorgusundan yola çakarak hazırladığı haberde "gizli hat" ile ilgili önemli bölümler bulunuyor ![]() ![]() ![]() Savcı Öz de, sorgu metninde "Gizli hattan görüşme yapmaları" başlıklı bir bölüm ayırdı ![]() ![]() ![]() ![]() Dinlemelere göre Fatma Cengiz, 11 Kasım'da olduğu gibi, "Abilerin gül tanesi saat tam 21 ![]() ![]() Böyle yalanlamıştı Genelkurmay Başkanlığı, İbrahim Şahin'in basına yansıyan ifadelerini sert bir dille yalanlamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: Taraf
![]() |
![]() |
Cevap : Taraf'tan Genelkurmay'ı Sarsacak Haber |
![]() |
![]() |
#2 |
David
|
![]() Cevap : Taraf'tan Genelkurmay'ı Sarsacak HaberHocam yazdığımıza çizdiğimize dikkat edelim bizide almasınlar ergenekondan :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Taraf'tan Genelkurmay'ı Sarsacak Haber |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
David
|
![]() Cevap : Taraf'tan Genelkurmay'ı Sarsacak HaberNe bileyim şaşılmayacak gibi değil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|