![]() |
Rü'yalarımı Geri Verin |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Rü'yalarımı Geri VerinKüçüktüm her akşam annem benı nınnı ve hıkayelerle uyuturdu ,bazı gecelerde uyku tutmadıgında bana çitten koyun atlatma oyununu ogretmıstı ![]() koyunları artık umutlarım dıye her bırıne bır umut yukleyerek atlatmaya basladım,cook sevmıstım bu oyunu,her gecengun surulerım artıyordu daha bır cok umutlarım oluyodu ![]() sımdı buyudum en azından buyudugumu sanmıstım bu umutlarımla ,ama hala bu oyuna devam edıyorum ve umutlarımda devam edıyor ![]() uyku tarzım oldu uykularımı artık bu umutlar beslıyordu ve bende bu koyunlarıma bekcılık yapıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu benden kabul buyur ve bır ısmaılı bıcaktan kurtar derdım ve ardından bınler amınlerle gonderırdım sımdı kayunlarımı cıtlerden atlatamıyom annne çit yerıne tel orguler gecmıs, yuksek duvarlar ormusler ,kurtlar oraya yuvalanmıslar ,kayunlarım darmadagınık olmus anne ,bır o tarafa bır bu tarafa , hacer gıbı safa ve merve gıbı kosmaktan yoruldum anne, aglamaktan gözlerıme uyku gırmıyo anne, bılıyorum anne sen artık ıhtıyarsın bense kocaman bır adam oldum dıyeceksın, sen artık buyudun artık koyun atlatmana gerek yok dıyeceksın demı, ![]() anne umutlarımın pesıne kurtlar dusmus parcalıyorlar tel orgulere takılıp can cekısıyorlar hendeklere atılıyolar kudus e fılıstıne bombalar yagıyor anne cok yoruldum cok uykum var ama onlarsız asla uyumayacagım uyuyamam ,hergun bagrımda yatarlardı anne aneee coooook yorgunum anneee anneeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rü'yalarım olmadan ben olamam ,ben ben olamam rü'yalarım olmadan ben nasıl erişirim züleyhaya anne anne aneeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() firavunlar katletsede umitlerımı ben yınede dogurmaya devam edecegım anne bır gun bır umudum yeserırde nil den cıkagelır umuduyla doguracagım bır yed i beyza bır asayı musa umuduyla beslıyecegım ruyalarımı anne kurtlar sahayı ne kadar sararsa sarsın ben yınede bır fıdan dıkecegım ben yınede denızı olmayan beldelerde gemi yapacagım anne yeni dogan kuzularım kurt dogsa bıle kenan gıbı ben yınede ardıma bakmıyacagım ben yınede uzerlerıne tıtreyerek bır cıkıs arayacagım sakınacagım onları kimini bır kuyuda kimini bır çöl de kimini bır gemıye ve kımınıde bır nehır e bırakacagım kımınıde bır meryem saflıgında magralarda ıtıkafa bırakacagım umut dogursunlar dıye ve bır gun sebe krallarını hakıkate cagıracagı gunlerın de olacagını umut edıyorum bunun bır sunnetullah oldugunu ogrendım anne ama ne varkı o taht lara olulerde otururmus anne ben yıne ondan korkarım anne sunu söyleyim ben zamanımın mü'mini olmalıymısım onu ogrendım
şartlar ne olursa olsun ister ak gun ister kara gun ben hep mü'min kalmalıyım imanımda sebat etmelıyım ,bu deveran doner de durur ama ben dönmemeliyim anne rabbim imanlarımızı sabit kılsın annem (amin) -alıntı-
![]() |
|