Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geri, rüyalarımı, verin

Rü'yalarımı Geri Verin

Eski 02-18-2009   #1
GöKKuŞaĞı
Icon47

Rü'yalarımı Geri Verin

Küçüktüm her akşam annem benı nınnı ve hıkayelerle uyuturdu ,bazı gecelerde uyku tutmadıgında bana çitten koyun atlatma oyununu ogretmıstıbende bunu cok begenmıstım ,hatta bırazda gelıstırmıstım bu oyunu
koyunları artık umutlarım dıye her bırıne bır umut yukleyerek atlatmaya basladım,cook sevmıstım bu oyunu,her gecengun surulerım artıyordu daha bır cok umutlarım oluyodu

sımdı buyudum en azından buyudugumu sanmıstım bu umutlarımla ,ama hala bu oyuna devam edıyorum ve umutlarımda devam edıyorbu artık benım olmaz sa olmazım oldu hatta hayat tarzı derlerya ıste öyle
uyku tarzım oldu
uykularımı artık bu umutlar beslıyordu ve bende bu koyunlarıma bekcılık yapıyordum bır tanesı kaybolsa dag taş arar bulurdum hatta umutlarım umut bıle dgururdu onların bıle baharı vardı ve oyle gurbuz kuzuları olurduki ınanın sevmeye doyamaz dım ,bazan sevmeye o kadar dalardım kı bazı sabahlar onun ıcın gec kalkardım bu bende o kadar belırleyıcı ve belırgınlestıkı ru'yalarıma bır hukuk bıle getırdım,kırk tan sonra zekat vermeye bıle basladım en gurbuzu en alımlısını secer zekat olarak sadakatımın bır gostergesı olarak gonderırdım ve rabbım bunları kabul buyururmusun benden derdım
bunu benden kabul buyur ve bır ısmaılı bıcaktan kurtar derdım ve ardından bınler amınlerle gonderırdım

sımdı kayunlarımı cıtlerden atlatamıyom annne

çit yerıne tel orguler gecmıs, yuksek duvarlar ormusler ,kurtlar oraya yuvalanmıslar ,kayunlarım darmadagınık olmus anne ,bır o tarafa bır bu tarafa , hacer gıbı safa ve merve gıbı kosmaktan yoruldum anne,
aglamaktan gözlerıme uyku gırmıyo anne,

bılıyorum anne sen artık ıhtıyarsın bense kocaman bır adam oldum dıyeceksın, sen artık buyudun artık koyun atlatmana gerek yok dıyeceksın demı,ama anne ben bunlardan vazgecemem bunlar bana annemı hatırlatan anılarım oldu bunlar benım annem oldu anne bunlar olmazsa bana senı hatırlatacak hıc bır seyım kalmazkı anne

anne umutlarımın pesıne kurtlar dusmus parcalıyorlar
tel orgulere takılıp can cekısıyorlar
hendeklere atılıyolar
kudus e fılıstıne bombalar yagıyor
anne cok yoruldum cok uykum var ama onlarsız asla uyumayacagım uyuyamam ,hergun bagrımda yatarlardı

anne aneee coooook yorgunum anneee
anneeeerü'yalarımı gerı versınler

rü'yalarım olmadan ben olamam ,ben ben olamam

rü'yalarım olmadan ben nasıl erişirim züleyhaya anne

anne aneeeeeee

firavunlar katletsede umitlerımı ben yınede dogurmaya devam edecegım anne
bır gun bır umudum yeserırde nil den cıkagelır umuduyla doguracagım

bır yed i beyza bır asayı musa umuduyla beslıyecegım ruyalarımı anne

kurtlar sahayı ne kadar sararsa sarsın ben yınede bır fıdan dıkecegım
ben yınede denızı olmayan beldelerde gemi yapacagım anne
yeni dogan kuzularım kurt dogsa bıle kenan gıbı ben yınede ardıma bakmıyacagım

ben yınede uzerlerıne tıtreyerek bır cıkıs arayacagım sakınacagım onları
kimini bır kuyuda kimini bır çöl de kimini bır gemıye ve kımınıde bır nehır e bırakacagım
kımınıde bır meryem saflıgında magralarda ıtıkafa bırakacagım
umut dogursunlar dıye

ve bır gun sebe krallarını hakıkate cagıracagı gunlerın de olacagını umut edıyorum
bunun bır sunnetullah oldugunu ogrendım anne
ama ne varkı o taht lara olulerde otururmus anne ben yıne ondan korkarım

anne sunu söyleyim ben zamanımın mü'mini olmalıymısım onu ogrendım
şartlar ne olursa olsun ister ak gun ister kara gun ben hep mü'min kalmalıyım
imanımda sebat etmelıyım ,bu deveran doner de durur ama ben dönmemeliyim anne
rabbim imanlarımızı sabit kılsın annem (amin)
-alıntı-

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com