Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kendimden, utanıyorum

Utanıyorum Kendimden!

Eski 02-15-2009   #1
GöKKuŞaĞı

Utanıyorum Kendimden!

Zulüm görüp acı çekerken kardeşlerim,ben hala kendi heveslerimin kucağındayımBugün nasıl daha fazla rahat ederim kaygısandayım

Utanıyorum kendimden!

Dört çocuğunu, ailesini kaybettiği halde"ELHAMDULİLLAH"diyen filistinli kardeşime,bacakları koptuğu halde ölüme bir adım kaldığı halde "ŞEHADET"getirmeyi unutmayan gence rağmen,başımdaki küçük bir ağrıyı dert ettiğim için

Utanıyorum insanlığımdan!

Yahudi soysuzunun bunca zulmüne rağmen,hala coca cola içebildiğim,hala nestle yiyebildiğim ve hala ariel deterjan kullanabildiğim içinBir yahudi için ne kadar müslümanı öldürse o kadar sevap sayılırken,benim hala onlarda insan dediğim için

Utanıyorum anneliğimden!

Bir yahudi kadın için sayılarının artması adına,doğurabildiği kadar çocuk doğurması bir şeref iken,hala doğum kontrolü şart dediğim ve ikiden fazla çocuğu olanları kınadığım içinOnlar aile bağlarını zedeler kaygısıyle evine televizyon almazken,benim avrupa yakasını çocuklarımla rahatlıkla seyredebildiğim için

Utanıyorum müslümanlığımdan!

Ağlama duvarının karşısında gözyaşları ile ağlayan,bir ibadet ruhu ile müslümanı katleden,katlettikçe mutlu olan katile rağmen,namazlarımı hafife aldığım,günlerce kapağı açılmadan duran kitabımı okumadığım,bir gece kalkıpta kardeşlerime dua edemediğim için

Yüzüne bakamıyorum kardeşim!

Sen yıllardır bulduğun bir kuru lokmaya ,bir yudum suya şükrederken etsiz yemek pişiremediğim,tatlısız yapamadığım,bugün ne pişirsem sorusunu kafamdan atamadığım için

sen acılar içinde kıvranırken,seni televizyonda bile görmeye tahammül edemeyip televizyonu kapattığım için

Affını diliyorum Allahım!

Bu fütursuz hallerim,duasız dillerim,ıslanmayan gözlerim,yardımsız ellerim içinKaygısız bir duruş sergilediğim içinSorumsuz insanlığım ve müslümanlığım için senin affını diliyorum

Bize yardım et Allahım!

Sorumluluktan kaçan inanç ucuzluğuna karşı bize yardım etBasiretimizi ferasetimizi,bilincimizi artırBize ümmet ruhunu yaşat,"İman bir nimettir"bu nimeti bize fazlasıyle ver AllahımGaflet uykumuzdan uyandır,üzerimize oynanan oyunları farkedebilmeyi bize nasip et

Zalimleri kahret Allahım!

Kardeşlerimin ve bizim onurumuzu çiğneyen,akla gelmeyen zulümleri yapan,tek kendini insan sayan bu seref siz mahlukları KAHHAR isminle kahret AllahımOnların yokoluşunu,kahroluşunu,onları elim azabınla cezalandırdığın günü bizede gösterKalplerine korkunu sal,onların gözünde müslümanı heybetli ve büyük göster AllahımSen büyükler büyüğüsün,onların saltanatını en kısa zamanda yerle bir et AllahımOnları kahret,onları kahret,onları kahret Allahım(amin)

Alıntı

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Utanıyorum Kendimden!

Eski 02-15-2009   #2
meLankoLik_asaLet
Icon1861

Cevap : Utanıyorum Kendimden!

Alıntı:
Affını diliyorum Allahım!

Bu fütursuz hallerim,duasız dillerim,ıslanmayan gözlerim,yardımsız ellerim içinKaygısız bir duruş sergilediğim içinSorumsuz insanlığım ve müslümanlığım için senin affını diliyorum

Bize yardım et Allahım!

Sorumluluktan kaçan inanç ucuzluğuna karşı bize yardım etBasiretimizi ferasetimizi,bilincimizi artırBize ümmet ruhunu yaşat,"İman bir nimettir"bu nimeti bize fazlasıyle ver AllahımGaflet uykumuzdan uyandır,üzerimize oynanan oyunları farkedebilmeyi bize nasip et

Zalimleri kahret Allahım!

Kardeşlerimin ve bizim onurumuzu çiğneyen,akla gelmeyen zulümleri yapan,tek kendini insan sayan bu seref siz mahlukları KAHHAR isminle kahret AllahımOnların yokoluşunu,kahroluşunu,onları elim azabınla cezalandırdığın günü bizede gösterKalplerine korkunu sal,onların gözünde müslümanı heybetli ve büyük göster AllahımSen büyükler büyüğüsün,onların saltanatını en kısa zamanda yerle bir et AllahımOnları kahret,onları kahret,onları kahret Allahım(amin)

AMİN AMİN AMİN
rabbm razı olsn GöKKuŞaĞı :'(

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com