![]() |
Utanıyorum Kendimden! |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
Utanıyorum Kendimden!Zulüm görüp acı çekerken kardeşlerim,ben hala kendi heveslerimin kucağındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Utanıyorum kendimden! Dört çocuğunu, ailesini kaybettiği halde"ELHAMDULİLLAH"diyen filistinli kardeşime,bacakları koptuğu halde ölüme bir adım kaldığı halde "ŞEHADET"getirmeyi unutmayan gence rağmen,başımdaki küçük bir ağrıyı dert ettiğim için ![]() ![]() ![]() ![]() Utanıyorum insanlığımdan! Yahudi soysuzunun bunca zulmüne rağmen,hala coca cola içebildiğim,hala nestle yiyebildiğim ve hala ariel deterjan kullanabildiğim için ![]() ![]() ![]() ![]() Utanıyorum anneliğimden! Bir yahudi kadın için sayılarının artması adına,doğurabildiği kadar çocuk doğurması bir şeref iken,hala doğum kontrolü şart dediğim ve ikiden fazla çocuğu olanları kınadığım için ![]() ![]() ![]() ![]() Utanıyorum müslümanlığımdan! Ağlama duvarının karşısında gözyaşları ile ağlayan,bir ibadet ruhu ile müslümanı katleden,katlettikçe mutlu olan katile rağmen,namazlarımı hafife aldığım,günlerce kapağı açılmadan duran kitabımı okumadığım,bir gece kalkıpta kardeşlerime dua edemediğim için ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüne bakamıyorum kardeşim! Sen yıllardır bulduğun bir kuru lokmaya ,bir yudum suya şükrederken etsiz yemek pişiremediğim,tatlısız yapamadığım,bugün ne pişirsem sorusunu kafamdan atamadığım için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen acılar içinde kıvranırken,seni televizyonda bile görmeye tahammül edemeyip televizyonu kapattığım için ![]() ![]() ![]() ![]() Affını diliyorum Allahım! Bu fütursuz hallerim,duasız dillerim,ıslanmayan gözlerim,yardımsız ellerim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bize yardım et Allahım! Sorumluluktan kaçan inanç ucuzluğuna karşı bize yardım et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zalimleri kahret Allahım! Kardeşlerimin ve bizim onurumuzu çiğneyen,akla gelmeyen zulümleri yapan,tek kendini insan sayan bu seref siz mahlukları KAHHAR isminle kahret Allahım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Utanıyorum Kendimden! |
![]() |
![]() |
#2 | |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Utanıyorum Kendimden!Alıntı:
AMİN AMİN AMİN ![]() ![]() ![]() rabbm razı olsn GöKKuŞaĞı ![]() ![]() |
|
![]() |