![]() |
Biezik Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Biezik KebabıBiezik Kebabı Malzemeler: 4 adet tercihen irice patlıcan 500gr ![]() 2 yemek kaşığı sıvıyağ 2 su bardağı süt 1 su bardağı mısır unu 1 silme yemek kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber yeterince kürdan kızartmak için sıvıyağ Yapılışı: Patlıcanları alacalı soyup boyuna yarım cm ![]() ![]() Derin ve geniş bir tepsi veya kapta patlıcanları süte yatırıp bekletin ![]() Tavukları sıvıyağda bir tencerede soteleyin ![]() ![]() Patlıcanları sütten çıkarıp her bir patlıcan dilimine birer kaşık sotelenmiş tavuk koyup rulo sararak kürdanla tutturun ![]() Kebapları önce süte sonra mısır ununa bulayıp kızgın yağda kızartarak kağıt havlu serilmiş tabağa alın ![]() Servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Biezik Kebabı |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() Cevap : Biezik KebabıDenemekte fayda var ![]() ![]() Teşekkürler :)
__________________
|
![]() |
![]() |
|