Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009 |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009Sevgili Esmer yar, iki ay önce olduğu gibi geçen ayda istikrarlı çalışmalarını ara vermeden devam ettirerek, ayın en başarılı üyesi oldu |
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009 |
|
|
#2 |
|
zeynoo
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009tebrikler Esmer_yar başarılarının devamını dilerim ![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009Bizlerle paylaşmış olduğun güzel konular için teşekkürü borç bilirim Tebrikler Sevgili Esmer_yar(:
|
|
#4 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009Başarılarının devamı dilerim Sevgili Esmer_yar Tebrikler
|
|
|
#5 |
|
su perisi
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009Sevgili Esmer_yar başarılarının devamını diliyorum canım benim İyiki aramızdasın![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#6 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009Tebrikler esmer-yar
|
|
|
#7 |
|
Equinox
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009İlgi Sevgiden Geçermiş Sevgili esmer_yar Açtığın güzel faydalı konuların yanı sıra İlgili ve istikrarlı oluşundan dolayı 4 kez ayın üyesi olmayı fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum Tüm emeklerin için teşekkür ediyorum Tebrikler![]() ![]() ![]() ![]()
|
#8 |
|
Berna
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009Tebrikler Esmer_yar, başarılarının devamını dilerim :)
|
#9 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009Öncelikle sevgili [KAPLAN], beni tekrar ayın üyeliğine layık gördüğünz teşekkürlerimi sunuyorum ![]() Rabbm izin verdikçe burada sizlerle olacağım Burada, sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum![]() Bu mutluluk anlatılmaz bişe![]() ![]() Yollamış olduğm konulara ilgisini, teşekkürlerini eksik etmeyen arkadaşlarım ![]() sizlerede ayrıca teşekkür ederm![]() ![]() sevgili zeynoo, GöKKuŞaĞı, KRDNZ, su perisi, Şengül, equinox, berna sizlerede ayrıca teşekkür ederm :) |
|
|
#10 |
|
bonsoir
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009Başarılarının devamını diliyorum Esmer_yar tebrilkerrrrr ![]()
|
|
|
#11 |
|
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009Başarılarının devamını dilerim esmerim=) bunu gerçekden hakettin tebrikler ![]() ![]()
|
|
|
#12 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009bonsoir ve sudenaz her ikinizede tebrklerinzden dolayı tşklerimi sunuyrm :) |
|
|
#13 |
|
bbk
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009sevgili esmer yar başarılarının her kulvarda devamını dilerim değerli paylaşımlar için teşekkürler
|
|
#14 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009tşk ederm bbk abi :) |
|
|
#15 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Ocak Ayının En Başarılı Üyesi: "Esmer_yar" /2009Çokk tebrik ederimm Esmer_Yar ![]() Basarılarının devamnı dilermm ;)
|
|
|