![]() |
Mısır Tarlasında Korkutan Olay! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Mısır Tarlasında Korkutan Olay!![]() Karapınar ilçesindeki bir mısır tarlasında hasat yapılırken, yaklaşık 70 metre çapında, 80 metre derinliğinde obruk (yer kabuğunun çoğu kez aniden çökmesiyle ortaya çıkan çöküntü) oluştu ![]() Konya'nın Karapınar ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Akkuyu yaylasındaki mısır ekili tarlada çalışan işçiler, yeni bir obruğun oluşumuna tanık oldu ![]() ![]() 70 metre çapında ve 80 metre derinliğindeki obruk, olay anında tarlada çalışan çiftçiler arasında büyük korku yarattı ![]() tarlada mısır hasadı yapan biçerdöver sürücüsü Mustafa Çınar, dün sabah saatlerinde başladıkları hasat işlemlerinin normal şekilde devam ettiğini, ancak akşama doğru büyük bir gürültü ile mısır tarlasının çöktüğünü söyledi ![]() Obruğun oluştuğu alana yaklaşık 100 metre uzaklıkta çalıştıkları için çöküntüyü hissettiklerini ifade eden Çınar, ''Büyük bir gürültü oldu ![]() yaklaşamadım ![]() alanda olacaktık ![]() ![]() yaklaşamadık ![]() büyük bir şans ![]() olabilirdi'' dedi ![]() Karapınar'ın jeolojik yapısının acilen incelenmesi gerektiğini söyledi ![]() ![]() Karapınar'da tarım yapılan yerlerin bir bir çökmeye başlamasının ciddi bir tehlikenin habercisi olduğunu ifade eden Bozaklı, şunları kaydetti: ''Şu anda ilçenin çeşitli bölgelerinde meydana gelen obruklar bölgenin toprak yapısının ne kadar tehlikeli boyutlara ulaştığını gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Mısır Tarlasında Korkutan Olay! |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Mısır Tarlasında Korkutan Olay!Harika ötesi bir haber ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mısır Tarlasında Korkutan Olay! |
![]() |
![]() |
#3 |
karabocek
|
![]() Cevap : Mısır Tarlasında Korkutan Olay!Allah korumuş oldukça ilginç bi olay yalnız su perisi olayın harikalığını anlamadım neresi harika :S
|