Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başbakan, benden, kılıçdaroğlu, oğlunun, ortaklığını, öğrendi

Kılıçdaroğlu: Başbakan Oğlunun Ortaklığını Benden Öğrendi

Eski 02-07-2009   #1
suskun

Kılıçdaroğlu: Başbakan Oğlunun Ortaklığını Benden Öğrendi

CHP adayı gizemli kişiliğin ortaya çıkmasını böyle değerlendirdi

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a 'Tosun' yanıtı Ekrem Tosun ile ilgili iddilarına devam etti ve ''Başbakan oğlunun hangi şirkete ortak olduğunu benden öğrendi'' dedi

Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Seçim Merkezinde kendisine destek için Ankara'dan gelen 40 CHP'li milletvekiliyle bir araya geldi

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in de katıldığı toplantıda konuşan CHP Grup Başkan Vekili Kemal Anadol, seçim çalışmalarına katkıda bulunabilmek ve CHP'nin büyük yarışında Kılıçdaroğlu'na yararlı olabilmek için iki günlük bir program düzenlediklerini söyledi

Kılıçdaroğlu'nun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelttiği “Ekrem Tosun kimdir?” sorusuna Tosun'dan bir açıklama geldiğini hatırlatarak, “Tosun, Başbakan'ın oğluyla ortaklığını doğruladı Ama bunun hukuk dışı bir yolu olmadığını söyledi” sözlerine karşılık, Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem Tosun'un ne söyleyip, ne söylemediğinin kendisini ilgilendirmediğini belirterek, şunları kaydetti:

“Beni ilgilendiren temel konu şuydu, Başbakan'ın ailesinin, yine kendisine çok yakın bir iş adamıyla yaptığı ortaklıktı Bu ortaklığı Bilal Necmettin Erdoğan adı görünmesin diye vekaletle birisi imzalıyor Başbakan'ın oğlu, adını niçin gizleme ihtiyacı içinde olur? Sayın Başbakan herhalde bir gerçeği daha öğrendi Oğlunun hangi şirkete ortak olduğunu benden öğrenmiş oluyor böylece Başbakan, 'Tanımıyorum' dedi Ben de kendisine tanıttım Eğer Başbakan, ek bilgi de isterse yine kendisine ek bilgi de vermeye hazırım

BİTMEDİ, DEVAMI GELECEK
Kılıçdaroğlu, “Yani bu polemik artık bitti mi?” sorusuna karşılık, “Tosun polemiği bitmedi Daha bunun devamı gelecek Söylüyorum ki birileri gece rahat uyumasın Kör kuruşa tenezzül eden adamlardan hesap soracağız Bu bir defa kesin” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com