![]() |
Bitli Ayşe |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Bitli AyşeBahri Öğretmenin,Öğretmenliğe başladığının ilk yıllarıydı ![]() ![]() ![]() ![]() Mesleğe ilk atılmış olmanın şevki ve heycanı içerisinde minik yavrularının her şeyi ile ilgilendiğini ve kendisinin başarılı olduğunu düşünüyordu ![]() Belki de tecrübesizliğinin verdiği casaretle ben bilirim havasının yanına öğrencilerinin yavrularının her şeyine hakim olduğunu düşünürken bilmeden kibir ve gurur yumaklarını içinde büyütüyordu ![]() Bir sabah, arka sıralarda oturan kız öğrencilerinden birisinin gelmediğini fark etti ![]() ![]() Zaman ilerledikçe öğretmenin içinde bir sızı oluştu ve giderek alevlenmeye başladı ![]() ![]() ![]() Sınıfa; Ayşenin evini bilen var mı dedi ![]() ![]() ![]() Ev demeye bin şahit isteyecek barakada kimsecikler yoktu ![]() ![]() Evet anadoluda bir mahrumiyet köyü evet bu köyde ondan da mahrum bir ev ![]() ![]() ![]() Öğretmen arkadaş olayları yavaş yavaş anladığını düşündüğü bir sırada, yanındaki öğrencilerinden birisinin - Öğretmenim;ben Ayşenin nerede olduğunu biliyorum dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Anam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen yaşasaydın da saçlarımı yıkayp beni temizleseydin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir öğretmenin yüreğinden alıntı ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bitli Ayşe |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bitli AyşeBir insanı eleştirmeden önce ,o insan hakkında bilgi edinmemiz lazım kii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|