![]() |
sen bir istisna mısın? |
![]() |
![]() |
#1 |
evrem88
|
sen bir istisna mısın?sevmek,sevilmek,özlemek,kavuşmak ![]() ![]() ![]() ah nasıl da büyülü kelimeler! sevgilerimiz ne kadar da bencil,farkında mısın? insan evvela ve en çok kendini seviyor,sonra başkalarındaki menfaatini yada yansısını ![]() ![]() ![]() binde bir bulunan o ivazsız sevgiyi nerden bulmalı?! özün özü azında azı ![]() kalbimizdeki ürpermeleri sevgi sanıyoruz ![]() büyük ve derin sevmek için deniz olmak gerek ![]() ![]() ![]() büyük dalgalar ancak azim denizlerinde bulunur ![]() ![]() ![]() ben deniz miyim,bilmiyorum ![]() umarım sen öylesindir ![]() sevgi nazlı bir çocuk gibidir,sürekli bekler ve ister ![]() ![]() ![]() alamayınca hırçınlaşır,ağlar ![]() yokla kendini,beklentisiz sevebilir misin? dünya değişti,bir ömür süren şarkılar,baki muhabbetler,ebedi intizarlar,ölene dek süren vefalar yok artık ![]() ![]() ![]() SEN BİR İSTİSNA MISIN? ----KENZ FARAN---- |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : sen bir istisna mısın? |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : sen bir istisna mısın?İstisnalar kaideyi bozmaz ama zorlar=) çok güzel bir konu yine ellerinize sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : sen bir istisna mısın? |
![]() |
![]() |
#3 |
evrem88
|
![]() Cevap : sen bir istisna mısın?ben teşekkür ederim okuyan gözlerinize sağlık sizinde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|