![]() |
Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb) |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğrafların Sahibi: Frimago |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb) |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb)BİLMİORM NİE AMA BAKINCA HUZUNLENDİMM
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb)Paylaşım için sağol yanlızlığı da anlatıyor bu resimler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb)paylaşım için tşklerrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb)Resimlere bakınca bende öyle düşündüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
djdem
|
![]() Cevap : Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb)sebebi nedir anlayamadım ama bakınca sanki resimlerin içinde gibi hissettim kendimi ve garip bi his hisssettim ilk kez bi resme bakarken bu duyguları yaşadım teşkkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb)yanLızLık ve sesszLk aqırLıkLı qerçktn ):
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb)yanlızlık ve sesszlik dolu resimler hüzülenince bu kavramların hiç bana göre olmadıklarını daha iyi anladım konu içiin tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JOKER
|
![]() Cevap : Fotoğraflarda Sessizlik (20 Tane - 3.37Mb)güzel resimler saol ![]() ![]() ![]()
|