![]() |
Aden Körfezi'ne Asker |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Aden Körfezi'ne AskerGenelkurmay'ın haftalık bilgilendirme toplantısından notlar ulaşmaya başladı Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, haftalık bilgilendirme toplantısında şu bilgileri verdi: GİRESUN FIRKATEYNİ GÖNDERİLECEK Genelkurmay Başkanlığı Şubat ayı içerisinde Giresun Fırkateyni'nin Somali bölgesine gönderilmesine çalışıldığını açıkladı ![]() ![]() İSRAİLLİ PİLOTLARA EĞİTİM İsrailli pilotların eğitimi hakkında da bilgi veren Genelkurmay, İsrail'in 21 eğitim programından 4'üne katıldığını, hiçbir ülkenin pilotuna özel eğitim verilmediğini açıkladı ![]() HAKURK'A HAREKAT Tuğgeneral Metin Gürak, 4-5 4ubat 2009 tarihlerinde Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde bölücü terör örgütüne ait olduğu tespit edilen hedeflere hava harekatı icra edildiğini bildirdi ![]() ![]() ABD'NİN PJAK KARARI Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, ABD'nin, PJAK'ı terör örgütü listesine alması ile ilgili, "PJAK bir terör örgütüdür, ABD'nin terör listesine almasını olumlu bir gelişme olarak görüyoruz" dedi ![]()
|