Seni Anlatabilecek Kadar Güçlü Değilim Belkide |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Seni Anlatabilecek Kadar Güçlü Değilim BelkideŞimdi sana neden seni yazamayışımı anlatsam ![]() ![]() ![]() Anlatabilsem keşke ![]() ![]() ![]() Seni anlatabilecek kadar güçlü değilim belki de ![]() ![]() Ayrılığın bıraktığı hüzün izleri varken içimde, susmayan kalemim; konu sen ve sevgin olunca nasılda susuyor ![]() ![]() ![]() Hâlbuki en çıldırmış sevgi satırlarını bırakması lazımken tarihe; sus-pus oluyor ![]() ![]() ![]() Seni anlatabilecek kadar güçlü değilim belki de ![]() ![]() ![]() Ben en iyisi sana sensizliği anlatayım ![]() ![]() ![]() Gözünde ki gülüşü görmeden yaşamak; Tüm gülüşleri kefene sarmaktır ![]() !Varlığını inkâr edip, görmezden gelmek; Hayatı saymamaktır ![]() !Ve seni üzgün görmek, Kanser bir hasta gibi acı ve sancı çekmektir ![]() ![]() Göğsünün tam orta yerinde![]() ![]() Allah’a el açıp “al beni buradan” diye yalvarma sebebidir![]() ![]() ![]() Ey benim dilsizliğimin çığlığı ![]() ![]() Gözümün gören bebeği![]() ![]() Düşüncelerimin yol göstereni![]() ![]() Ruhumun eşi![]() ![]() Kaderimin en yaşanılası olanı![]() ![]() Alın yazımdaki en güzel iz ![]() ![]() Karanlığımın gölgesi![]() ![]() Aydınlığımın perisi![]() ![]() Özümün, varlığımın, yaşamamın en değerli sebebi![]() ![]() ![]() Hayallerimin ötesi ![]() ![]() Kıyamette bile el ele olacağım seninle Bende; seni anlatacak daha fazla kelime yok ![]() ! Dile gelemeyen binlerce melek var şimdi yanımda![]() ![]() Sana; bendeki seni anlatamazlar![]() ![]() ![]() O öpülesi yüreğini, sevilesi yüreğini, Hakk’ ın huzurunda Bir daha hiç kırmamacasına, Ömrümün yettiği kadar el üstünde tutmacasına ve yaşadığım hayat boyunca seni mutlu etmek üzere Emanet alıyorum ![]() ![]() Allah’ın emaneti saydım seni![]() !Şimdi sana neden seni yazamayışımı anlatsam
![]() ![]() ![]() Yazmak istemeyişimi anlatsam ![]() ![]() ![]() Anlatabilsem keşke ![]() ![]() ![]() Seni anlatabilecek kadar güçlü değilim belki de ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
KallaviOrhan
|
Cevap : Seni Anlatabilecek Kadar Güçlü Değilim Belkideçok güzeldi teşekkürler |
|
Cevap : Seni Anlatabilecek Kadar Güçlü Değilim Belkide |
|
|
#3 |
|
evrem88
|
Cevap : Seni Anlatabilecek Kadar Güçlü Değilim Belkidebi yerden sonrasını okuyamadım=)güzeldi ![]() tşkkürler
|
|
|
|