![]() |
Gerçek Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
kroner
|
![]() Gerçek AşkKadın her sabah olduğu gibi o günde beyaz değneği ve el yordamı ile otobüse binmişti ![]() ![]() yakışıklı bir deniz subayı idi ![]() sonucu gerçekleştirilen ameliyatla gözlerini kaybetmişti genç kadın asla göremeyecekti ![]() yıkılmış ve kendi kendine bir söz vermişti ![]() bırakmayacak, ona sonuna kadar destek olacak, kendi ayakları üzerinde durana kadar cesaret verecekti ![]() ![]() gün kendini daha kötü hissediyor, çok sevdiği kocasına yük olduğunu düşünüyordu ![]() ![]() Bir an önce bir şeyler yapması gerekiyordu, karısı günden güne kendi içine kapanık dünyasında kayboluyordu ![]() yardım edebilirim güzeller güzeli eşime diye ![]() işi geldi ![]() ![]() çünkü artık çok kırılgan ve neşesizdi ![]() karısına konuyu açtı ![]() - Ben bunu nasıl yaparım ben körüm, diye bağırdı ![]() olacağını, her sabah kendisinin işe bırakacağını ve akşamları da iş çıkışında alacağını, ona çok güvendiğini söyledi ![]() bunu başarabileceğini biliyordu ![]() büyük bir umutsuzlukla kabul etti çünkü eşini çok seviyordu ve onu kırmak istemiyordu ![]() alıyordu fedakar koca ![]() daha iyiydi ![]() vermişti sonuna kadar gidecekti ![]() gelmelisin, dedi ![]() ![]() ![]() Kocası ısrar edince onu yine kıramadı ve bütün cesaretini topladı ![]() kendisi de istiyordu ama o kadar güveni yoktu ![]() otobüs durağına kendisi gidiyor, otobüsüne biniyor ve otobüsten inerek işine gidebiliyordu ![]() yoktu ![]() hanımefendi dedi ![]() neden diye sordu ![]() - Çünkü her sabah sizin arkanızdan bir deniz subayı genç adam otobüse biniyor ve bütün yol boyunca sevgi ile size bakıyor, otobüsten indikten sonra yeşil ışıkta yolun karşısına geçmenizi bekliyor siz binaya girdikten sonra arkanızdan öpücük yollayıp size her gün sevgiyle el sallıyor , dedi ![]() HERKESİN BU KADAR SEVMESİ VE SEVİLMESİ, HEPSİNDEN DE ÖNEMLİSİ BÖYLE BİR SEVGİYİ HAK EDECEK İNSANI BULMASI DİLEĞİYLE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Gerçek sevgi var mı böyle birini bulmak çok zor güzel paylaşım teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() bu soyu tükenmiş bi sewgi insanlar birbirine deger vermiolar günümüzde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|