![]() |
Dua..Dua... Dua...Eller Karıncalanmış! |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Dua..Dua... Dua...Eller Karıncalanmış!![]() Ey Resul ! Ey Rahim, ve Ey Kerim … Ey; gözlerinde cenneti saklayan, ayağını bastığı yerler cennet kokan nebi! ![]() Ey; Yaradan’ın en guzel eseri! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey; insanoğlunun ufku -en güzel insan ![]() ![]() ![]() Sen den şefaat dilenen biçarelerin en sefiliyim, desem ![]() ![]() ![]() Ey; kupkuru çölleri cennete ceviren gül! ![]() Ey; gönlünden gül dökülen resul! ![]() Küçük kız çocuğunun elinden tutup da giden, kuşu ölen çocuğa başsağlığı dileyen ![]() ![]() ![]() Benim de gözümün yaşını siler misin? ![]() Küçük kız çocuğunun tuttuğu gibi tutsam elinden; yüreğimden binlerce kuş uctu, bin’i de öldü desem ![]() ![]() ![]() Ey; Islam’ın peygamberi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimi yumsam, ve; hulyana dalsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey; gözünü sevdiğim, özünü sevdiğim, sözünü sevdiğim! ![]() Ey; gönlümün sultanı efendim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevsem! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey; bize bizden daha ziyade merhamet eden! ![]() ![]() ![]() Ey; en ziyade muhtacımız, en cok isteyenimiz! ![]() ![]() Sen, umanı umutsuzluğa düşürmezsin! ![]() ![]() Asr-ı saadet’ten değilim! ![]() ![]() ![]() Lakin; ben, senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğduğun günün, gecenin hürmetine ![]() ![]() ![]() Sevgili Peygamberim! ![]() ![]() ![]() Amin…Amin…Amin… |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dua..Dua... Dua...Eller Karıncalanmış! |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Dua..Dua... Dua...Eller Karıncalanmış!Amin Amin Amin ![]() |
![]() |
![]() |