![]() |
Sözde’ Yerine ‘1915’ |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sözde’ Yerine ‘1915’‘Sözde’ yerine ‘1915’ 8 ![]() 8 ![]() Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilköğretim 8 ![]() ![]() ![]() Milli Güvenlik Kurulu bünyesindeki Asılsız Soykırım İddiaları ile Mücadele Koordinasyon Kurulu (ASİMKK) ile MEB ortak bir çalışma yaptı ![]() ![]() ‘1915’ denilecek ASİMKK’nın görüşleri doğrultusunda öncelikle İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Dersi 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Örgüt’e geçit yok TTK yetkilileri, değişikliğin dersin öğretim programında yapıldığını belirterek, “Kitaplarda bu ifadeler varsa, bunlar kullanılmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() İçişleri Bakanlığı da Sosyal Bilgiler 5 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sözde’ Yerine ‘1915’ |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Sözde’ Yerine ‘1915’ermeni soykırımının olmadığını öğretsinlerde ne derlerse desinler bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Sözde’ Yerine ‘1915’ |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Sözde’ Yerine ‘1915’Eğitim sistemimiz sefalet içerisinde yaşam mücadelesi verirken, onu kurtarmak bir yana alakasız yollara sapmanın, umutsuz çırpınışların nedenlerini anlamakta güçlük çekiyorum |
![]() |
![]() |
|