Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyücü, işe, yaramadı

Büyücü De İşe Yaramadı

Eski 01-21-2009   #1
Şengül Şirin

Büyücü De İşe Yaramadı

Büyücü de işe yaramadı

Kongolu yıldızın, yöneticilerin 'Türkiye'ye getirelim' teklifine rağmen ülkesine giderek, büyücüye göründüğü öğrenildi Ancak, okutup üfletmeler de sonucu değiştiremedi Tecrübeli golcü, kulübede tutulu kaldı
Nonda'nın mutsuz olduğu günlerden bir gün Çıkar yöneticilerin yanına 'Ben formsuzum, gol atamıyorum, üzerimde karabulutlar dolaşıyor, kendime bir baktırmam lazım' der
Başkan Adnan Polat, Haldun Üstünel, Adnan Sezgin, Murat Yalçındağ 'Sanki adam otomobil de servis zamanı geldi' diye düşünüp 'Neyine baktıracaksın ki?' derler
Nonda 'Benim ülkemde çok iyi bir büyücü var Her derde çare, gidip bir görünmem lazım belki o zaman gol atar kendime gelirim' diye karşılık verir
Herkes şaşkındır Birbirlerini dürterler Gönlü olsun diye 'Bak Nondacığım maç programı çok yoğun, eğer istersen o büyücüyü kiralayıp buraya getirelim' diye çözüm önerirler
Nonda yaramaz çocuklar gibi, ayağını yerlere vurur 'İlla gitmem lazım O öyle bir büyücü ki buralarda konsantre olamaz' diye diretir
Ve Nonda ülkesine gider, kendini büyücüye okutup, üfletip döner
Sonuç; hala yedek kulübesinde, hala gol kısırlığı çekiyor
Adnan Polat ve arkadaşları da gülsün mü, ağlasın mı bilemiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com