![]() |
Beni Sensiz Bırakma Allah'm.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Beni Sensiz Bırakma Allah'm..![]() O büyülü saatlerinde pencereden sızan ay ışığının her bir cilvesinde, Sen’i düşünüyorum ![]() Yüreğim hasretle yanıyor; bir gariplik hissediyorum, içim içime sığmıyor; can kafesten uçmak istiyor ![]() Yediğim ekmekte, içtiğim suda, kokladığım gülde, ziyânın parıltısında, yağmur damlasında, kar taneciklerinde, Sen’i düşünüyorum ![]() Güneşin her sabah doğuşunda, her akşam gurubunda Sen’i düşlüyorum; Aşkın kalbimi titretiyor ![]() Yürüdüğüm yollarda, konuştuğum insanlarda, ikliminde uçuşan altın kanatlı kuşlarda hep sanatını görüyorum ![]() Rahmetine sığınıyorum… Rahmetin; hem hazanı, hem kışı, hem baharı, hem yazı, hem arzı, hem semâyı, kucaklıyor ![]() ebetlere yelken açmak istiyorum ![]() Bazen bir gülün kokusunda, bir güle bakışımda, dokunuşumda, Habibini (sas) görüyorum ![]() Çiçekler, ötelerden O’nun (sas) kokusunu getiriyor ![]() Kuşlar haber veriyor; Âşık, Mâşukunu arıyor diye; semtinde geziyor rûhum; belki görürüm diye ![]() Gözlerim Sevgili’nin yolunu ümit dolu bir intizarla bekliyor; O’nun ışığı rûhuma doluyor… Ey bîçarelerin çaresi, yolda kalmışların, gariplerin, kimsesizlerin yardımcısı… Ey Mâbûd-u Mutlak! Ümitle kapına geldim; girmeme izin verir misin? Kirpiklerimi yıkayan gözyaşlarım, ıslak seccadem, seherlerde semaya açılan avuçlarım şâhittir; yalan değil sevdam! Ürperen kalbim, titreyen bedenim, vücudumun bütün zerreleri şâhittir, Sen’den başkasına yönelmedim ![]() Bir tomurcuğun şehbâl açması gibi, Ya Fettâh, şu kalbi de Sana aç, aç ki kurtuluşa ereyim! Erit beni, bir kor saç içime, ocaklar gibi yanayım; Yüce Nebi (sas) gibi, Sana dilbeste olmuş dostların gibi… Kokuşmuşluktan usandım, şu gurbetlikten bunaldım ![]() Hasretine artık dayanamıyorum ![]() Dizlerimde derman, gözlerimde yaş kalmadı ![]() Rûhum âb-ı hayat istiyor, adımı çağıran bir ses çekim alanıma girsin, içime hasretinin sancısını söndüren bir damla düşsün… Garibim, acizim, bîçareyim gitmek istiyorum, canım toprak çekiyor ![]() Sana ulaşmak, ruhun tenden ayrılması ise, visalimi istiyorum ![]() İki damla gözyaşıyla Sana gelmeyi arzu ediyorum ![]() Beni, Sensiz bırakma Allah’ım! |
![]() |
![]() |
|