![]() |
"Yemekteyiz" |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() "Yemekteyiz"![]() Bu Reality showun amacı belli ama araç yanlış ![]() Her gün dört yarışmacı çıkıyor “bugün nasıl bahane bulurum ? Neyin dedikodusunu yapsam,neyi beğenmesem ? ” diye beşinci yarışmacıyı olmadık yerden yakalamaya çalışıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Benim bildiğim sofra berekettir, insan sıcaklığıdır,samimidir, sakîn bir ortamdır, şükür etmektir ![]() Tamam ! Biliyorum ,ses getirmesi için hır-gür,kavga ,münakaşa olmalıki katılmıyorum bunu sofra başında yapmayın kardeşim ![]() Adamlar, ev sahibi mutfağa gitse de arkasından konuşsak diye bakıyorlar ![]() ![]() Birde, ne hikmetse ,nasıl yemek yapıyorlarsa tabaklardan kıl-tüy eksik olmuyor ![]() ![]() Onuda geçtim bilerek ve isteyerek yemek yapmayı az bilen kişileri seçiyorlar ![]() ![]() ![]() Benim izlediğim hafta, yemekten sonra öyle bir eğlence oluyor ki sanırsın yemeli içmeli meyhaneye gelmişsin ![]() ![]() Tamam ! Tv karşısında annesini alan kız beğenmeye geldi ![]() “İşsizim ben”diye bağıran kişilere program yapıldı baktık ![]() Bazılarının evini 24 saat izledik ![]() Hala devam eden ,40-70 yaş arası dedelere-ninelere kısmet aradık ![]() Bunları “çaresizlik sonucu oluşan istekler ve bunlara yapılan programlar” olarak algılarım ama bu “yemekteyiz” in derdi ney ? Ayıp! Kalabalık sofrada yemek yemenin değerini bilin ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : "Yemekteyiz" |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : "Yemekteyiz"Bende hayretler içinde izliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|