![]() |
MasaLım OLur Musun? |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() MasaLım OLur Musun?Masalımı yazmalıyım Henüz , hayatım masal olmadan Kaf dağı akşamlarının ![]() ![]() ![]() Rengiyle yazsın mürekkebim Erguvan ![]() ![]() ![]() ![]() Süzülsün isterse yaşlar pınarlarımdan Ne gam ![]() ![]() ![]() Satırlarıma sisler çöksün ![]() ![]() ![]() Yaylaların sessizliği , noktalarım Kayaların sertliği , virgüllerim Zirvelerin bulutları , ellerim olsun Ah ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben , durmadan masalıma gözlerini çizerim Ağlarsan, akşamların yoksul saatlerinde Yaşlarını tenimle silerim İstersen, senin adını koyarım Ya da belki seni ![]() ![]() ![]() Kahramanı olursun masalımın Her yudumunda ![]() ![]() ![]() Her sayfada ![]() ![]() ![]() Her satırda sen ![]() ![]() ![]() Gelip seni okurum karlı akşamlarda Kardelenlerimiz açar , kış soluklu Çılgın yankılara uzanırız , yamaçların eşliğinde Yüreğime değer nefesin irkilirim Bir senlik de kalsa zamanlarım Bilsem ki , Tek bir an, değecek eline saçlarım Tüm geçmişi veririm Zigana'yı alırım avuçlarıma Harran'ı omuzlarıma Şahmaran haşmetiyle peşine düşerim gölgelerinin Ne sen , artık bu evrende , ebediyyen yok olursun Ne de ben ![]() ![]() ![]() Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Toros'lara yer ayırttım , gel nolursun Geceleri yıldız ekeriz birlikte , ayazlara Ve belki , sen Bir Toros gecesi balosunda , kavalyem olursun Ben , ellerinde uyurum senin , mahzun Çok , yorgunum ![]() ![]() ![]() ![]() Üstelik biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sen de yorgunsun ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çiçek buluruz uçurumlarda Adını hayal koyarız ![]() ![]() ![]() Ölümsüzlüğü bulaştırır belki , bize hayal ![]() ![]() ![]() O zaman canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masalım olur musun ? Masalım olur musun ?
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|