Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahım, verki, öyle

Allah'ım Bana Öyle Bir ? Verki...

Eski 01-16-2009   #1
meLankoLik_asaLet
Icon1861

Allah'ım Bana Öyle Bir ? Verki...

ALLAH'IM

BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ:

Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile ,bunu asla başka şekilde kullanmayayımgünlük yaşamda "ben" yerine daha çok "sen" sözcüğünü kullanabileyim

BANA ÖYLE BİR SEVGİ VER Kİ:

Sonsuz bir hazine gibi hiç bitmesin,çoğalsın daha da sevdikçe,doldursun sarsın çevremi

BANA ÖYLE BİR GÜÇ VER Kİ:

herkesten daha çok çalışabileyim,tutsak düşmeyeyim doğanın koşullarına,eşimi ve çocuklarımı da mutlu etki ,mutluluğu başkalarına götürebileyim

BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ:

düşünebileyim,konuşabileyim

BANA ÖYLE BİR ERDEM VER Kİ:

ibadet edebileyim,iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle teşekkür edenlere ,bir şey yapmadım,anımsamıyorum diyebileyim

BANA ÖYLE BİR YETENEK VER Kİ:

İyi eş,anne baba,iyi vatandaş olabileyim

BANA ÖYLE BİR UMUT VER Kİ:

Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için,karamsarlığa düşmeyeyim,her şeyden aklanmış olarak yaşama yeniden bağlanmak üzere bağışlanabileceğimi hissedebileyim

BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ:

Düşünebildiğim,yargılayabildiğim,inandığı m, kahrolduğum varolduğum şuanda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim

BANA ÖYLE BİR TALİH VER Kİ:

Yıllar sonra beni hatırlayanlar"herkse iyilik eden,tüm insanları seven,o düzeyde sevilen bir kişiydi "diye konuşsunlar ve bende huzur içinde olabileyim

BANA ÖYLE BİR İRADE VER Kİ:

Bir gün yenilip,içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem;bu bir düşünce ise düşüncemi,bu bir adım ise ayağımı, bu bir uzanma ise ellerimi durdurabileyim
AMİN
BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ:

Sukuneti bulayım,durabileyim,düşünebileyim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com