Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Polemik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
‘özür, diliyorum’, ermenilerden, için, kampanyası, teşekkür

Ermenilerden ‘Özür Diliyorum’ İçin Teşekkür Kampanyası

Eski 01-15-2009   #1
Şengül Şirin

Ermenilerden ‘Özür Diliyorum’ İçin Teşekkür Kampanyası

Fransa ve Kanada’da yaşayan Ermeni aydın ve sanatçılar Türkiye’deki ‘Özür diliyorum’ kampanyasını başlatanlar için teşekkür kampanyası başlattı

PARİS - Fransa’da yaşayan Ermeni asıllı sanatçı ve aydınlar, 1915 olaylarıyla ilgili Türkiye’de bir grup aydın tarafından başlatılan kampanyaya karşılık "teşekkür kampanyası" başlattı
"Teşekkürler" başlığı ile başlatılan imza kampanyasının metninde, "Bu girişimi kişisel olarak başlatan Türk vatandaşlarına teşekkür ediyoruz" denildi
Aydın ve sanatçıların yer aldığı 21 Ermeninin başlattığı ve destekleyenlerin sayısının gün geçtikçe arttığı belirtilen kampanyanın metninde, "Bu girişimi destekliyoruz Gerçek bir umut işareti ve tarihi bir ilerleme olarak görüyoruz" ifadesi kullanıldı
Teşekkür metnine ilk imza atanlar arasında Fransız sinema oyuncusu ve yönetmen Simon Abkaryan, oyuncu ve yapımcı Serge Avedikyan, yazar Denis Donikyanian, Kanada’nın Toronta şehrinde yaşayan ünlü yönetmen Atom Egoyan, sinemacı Robert Guedigayan, dernek başkanı Jean-Claude Kebabciyan, felsefe profesörü Michel Mariyan, yazar Nairi Nahapetiyan, besteci Gerard Torikyanyar bulunuyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com