Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
107, arıyor, mürüvvet, yaşında

107 Yaşında Mürüvvet Arıyor

Eski 01-12-2009   #1
Şengül Şirin

107 Yaşında Mürüvvet Arıyor

107 yaşında mürüvvet arıyor

Evlenmek isteyenlere duyurulur! Hiç evlenmeyen 107 yaşındaki Çinli bir kadın ilk kez evlenmek istiyor Hayatı boyunca evlilikten korktuğu için evlenmediğini söyleyen kadın, şimdi ise "laflamak için" kendisi gibi 100 yaşlarında bir eş arıyor

107 yaşındaki Çin'li kadın bugüne dek hiç evlenmediğini ama artık evlenmek istediğini söyledi
Sıçuan bölgesinde Yangçe ırmağının kenarında kurulu hızlı gelişen sanayi kenti Çongçıng'da yaşayan 107 yaşındaki Vang Guiying, ''Chongqing Commercial Times'' Gazetesi'ne şunu anlattı:
''Korktuğum için bugüne dek evlenemedim Benim gibi 100'lük koca arıyorum laflamak için 102 yaşında bacağımı kırınca yeğenlerime yük olurum diye de korkmuştum Geç kalıyorum Ne olacak halim Artık tek arzum evlenmektir hayalim''

Güneyde Guicou eyaletinde doğan Vang, tuz tüccarının kızıymış Amcalarının eşlerini dövdüğünü görmüş hep Teyzelerinin dayak yedikten sonra kömürlüğe sığınıp ağladıklarını görünce, evlilikten hep korkmuş
Çongçıng kenti yetkilileri ise Bayan Vang'a 100 yaşlarında eş bulmak için çalışmaya hazır olduklarını söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com