![]() |
Bir Kadın.. |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Bir Kadın..İşte Yeni doğmuş ne kadar tatlı şirin bir bebek ![]() Hayatın beklediği sorumlulukarından uzak masum, Küçük şirin bir kız oldu ![]() ![]() Erkeklerin onun için birşeyler ifade edeceği yaşta bile değil ![]() Genç kız olduğunda başlıyor herşey ![]() Samimi bir hayat ![]() Beklediği beklenilen ürkekçe tereddütlerle büyüyen onlarcasından sadece birisi ![]() Ve işte aradığı kişi ![]() ![]() Sevgi, mutluluk, aradığı herşey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçi içine sığmıyor ![]() Ve hayatını birleştiriyor ![]() ![]() Hayatı boyunca bir kez giyebildiği işte o güzel prenses elbisesiyle ![]() ![]() ![]() Bir aile oluyor sonra ![]() ![]() Ve dünyanın en güzel armağını olan çocuklar ![]() Sımsıcak bir yuva, Huzurlu bir yaşam ![]() ![]() ![]() Ve çıkarılan yüzükler ![]() ![]() ![]() Ben anlamadım! Peki ya sen? Zaten kimse anlamadıki bu güne kadar? Zaten kim ayrılmak için evlendi ki? Peki ya bırakılan çocuklar?? Kazanılmadan kaybedilen bir gelecek ![]() Ne güzel başlamıştı halbuki herşey ![]() Sözler vaadler? Evimin kadını evimin erkeği olacaktık hani? Ya çocuklar? Onlar ne olacak? Oysa olup biteni anlamayacak kadar küçük yaştaydılar ![]() Anne ve babasını beraber görmeyi istemek onların hakkı değil mi? Küçücük bir idaresizliğin hesabını şimdi kim verecek??? Peygamber Efendimizin Kadınlarla ilgili söylediği birkaç Hadis; "Kadınlar konusunda Allah’tan korkun ![]() ![]() “Kadınlar hakkında size hayrı vasiyet ediyorum ![]() “İki zayıf hakkında sizi uyarıyorum: Yetim ve Kadın ![]() “Sizin hayırlı olanınız ailesine hayırlı olandır ![]() ![]() “Kamil İmana sahip Müslüman ahlâken güzel olandır ![]() ![]() “Cennet anaların ayakları altındadır ![]() “Hediyede çocuklara eşit davranın
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Kadın.. |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : Bir Kadın..süperdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Bir Kadın..Şimdilerde 2 hafta flört edip hemen evlenen sosyete züppelerinin okuması gereken bir yazı aslında ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Bir Kadın..gerçektn güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() tşkrlr
|