![]() |
Türkçüyüm!Çünkü |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Türkçüyüm!ÇünküTÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; Dünya üzerinde yedi ayrı bağımsız devlet kurma dirayetine sahip olan bir ırk'tan geliyorum ![]() TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; 72 millete boyun eğdirten bir ırka mensubum ![]() TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; TÜRK ırkının kayıtsız şartsız üstünlüğüne inanıyorum ve diğer ırkları hiçe sayıyorum ![]() TÜRKCÜYÜM ÇÜNKÜ; ALPERTUNGA,TANRIKUT METE,CİCİ YABGU,TANRI'NIN KIRBACI ATTİLA, BUMİN KAAN,İSTEMI YABGU, KÜRŞAD,KÜLTEGİN, BİLGE KAAN,TONYUKUK,CAĞRI BEG, TUĞRUL BEG,ALPARSLAN,CENGİZ KAAN, HÜLAGÜ HAN,KILIÇARSLAN,OSMAN BEG,AKSAK TEMİR BEG,FATİH SULTAN MEHMET HAN, YAVUZ SULTAN SELİM HAN, ![]() ![]() ![]() BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ sayfalara siğmayacak kadar cok sayida kahraman ATALARIM var ![]() TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; diğer ırklar putlara taparken ![]() ![]() TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; bütün dünyanın kullandığı onluk askeri sistemini ilk defa milattan önce benim atalarım var etti ![]() ÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; kırk kişiyle milyonluk çin sarayını basanlarla aynı kanı taşıyorum ![]() TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; vatan toprağına düşman ayak basmasın diye 250 kiloluk top mermisini tek başına omuzlayacak yüreğe ve bileğe sahip bir yiğidin ulusundanım ![]() TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; 50 ![]() ![]() ![]() TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; yaradılışındaki tek olağanüstülüğü TÜRK oluşunda bulan bir Başbuğ'un soyundan geliyorum ![]() TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; yabancı kaynaklı hiçbir fikri benimsemeye tenezzül etmeyecek kadar millî şuur ve gurura sahibim (sahiptik!) TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; ezelden beri HÜR yaşadım
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Türkçüyüm!Çünkü |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Türkçüyüm!ÇünküŞahsen ben ümmetçiyim,Osmanlı'da ümmetçi olduğu için yüzyıllar boyunca dünyayı barış içerisinde yönetti,ümmetçiyim çünkü Peygamber efendimizin arabın arap olmayana bir üstünlüğü olmadığı gibi arap olmayanın da arap üzerinde bir üstünlüğü olmadığını belirten hadisi şerifini biliyorum,ümmetçiyim çünkü milliyetçi kavramı çıktığından beri milletler arasında üstünlük savaşı çıktı ve bir çok kişi bu yüzden hayatını kaybetti,ümmetçiyim çünkü Osmanlı milliyetçilik kavramıyla parçalandı,bugünse türkiye etniklik kavramıyla parçalanmaya çalışılıyor ![]() ![]() ![]() TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; TÜRK ırkının kayıtsız şartsız üstünlüğüne inanıyorum ve diğer ırkları hiçe sayıyorum
![]() Bu söz düşman kazanmaktan başka birşeye yaramaz,çünkü biri bana gelip kendi üstünlüğünden bahsetmeye kalkışırsa o kişiye karşı benim içimde üstün gelme güdüleri oluşur,buda ortaya gereksiz bir tartışma çıkarır,batının içimize saldığı kurdu kendi ellerimizle besleyelim bakalım elimize ne geçecek ![]() ![]() ![]()
![]() |
|