Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
türkçüyümçünkü

Türkçüyüm!Çünkü

Eski 01-10-2009   #1
GöKKuŞaĞı

Türkçüyüm!Çünkü

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; Dünya üzerinde yedi ayrı bağımsız devlet kurma dirayetine sahip olan bir ırk'tan geliyorum

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; 72 millete boyun eğdirten bir ırka mensubum

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; TÜRK ırkının kayıtsız şartsız üstünlüğüne inanıyorum ve diğer ırkları hiçe sayıyorum

TÜRKCÜYÜM ÇÜNKÜ;
ALPERTUNGA,TANRIKUT METE,CİCİ YABGU,TANRI'NIN KIRBACI ATTİLA, BUMİN KAAN,İSTEMI YABGU, KÜRŞAD,KÜLTEGİN, BİLGE KAAN,TONYUKUK,CAĞRI BEG,
TUĞRUL BEG,ALPARSLAN,CENGİZ KAAN, HÜLAGÜ HAN,KILIÇARSLAN,OSMAN BEG,AKSAK TEMİR BEG,FATİH SULTAN MEHMET HAN, YAVUZ SULTAN SELİM
HAN,,BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, HÜSEYIN NİHAL ATSIZ ATAM,
BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ sayfalara siğmayacak kadar cok sayida kahraman ATALARIM var

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; diğer ırklar putlara taparken benim atalarım Allah'ın varlığını kitaplar ve peygamberler gelmeden biliyorlardı

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; bütün dünyanın kullandığı onluk askeri sistemini ilk defa milattan önce benim atalarım var etti

ÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; kırk kişiyle milyonluk çin sarayını basanlarla aynı kanı taşıyorum

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; vatan toprağına düşman ayak basmasın diye 250 kiloluk top mermisini tek başına omuzlayacak yüreğe ve bileğe sahip bir yiğidin ulusundanım

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; 50000 kişilik orduyla 200000 kişilik orduyu yenebilecek cesarete sahip bir ırktan geliyorum

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; yaradılışındaki tek olağanüstülüğü TÜRK oluşunda bulan bir Başbuğ'un soyundan geliyorum

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; yabancı kaynaklı hiçbir fikri benimsemeye tenezzül etmeyecek kadar millî şuur ve gurura sahibim (sahiptik!)

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; ezelden beri HÜR yaşadım kıyamete kadar HÜR yaşayacak bir ırktan geliyorum

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Türkçüyüm!Çünkü

Eski 01-10-2009   #2
VANDETTA

Cevap : Türkçüyüm!Çünkü

Şahsen ben ümmetçiyim,Osmanlı'da ümmetçi olduğu için yüzyıllar boyunca dünyayı barış içerisinde yönetti,ümmetçiyim çünkü Peygamber efendimizin arabın arap olmayana bir üstünlüğü olmadığı gibi arap olmayanın da arap üzerinde bir üstünlüğü olmadığını belirten hadisi şerifini biliyorum,ümmetçiyim çünkü milliyetçi kavramı çıktığından beri milletler arasında üstünlük savaşı çıktı ve bir çok kişi bu yüzden hayatını kaybetti,ümmetçiyim çünkü Osmanlı milliyetçilik kavramıyla parçalandı,bugünse türkiye etniklik kavramıyla parçalanmaya çalışılıyor

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; TÜRK ırkının kayıtsız şartsız üstünlüğüne inanıyorum ve diğer ırkları hiçe sayıyorum
Bu söz düşman kazanmaktan başka birşeye yaramaz,çünkü biri bana gelip kendi üstünlüğünden bahsetmeye kalkışırsa o kişiye karşı benim içimde üstün gelme güdüleri oluşur,buda ortaya gereksiz bir tartışma çıkarır,batının içimize saldığı kurdu kendi ellerimizle besleyelim bakalım elimize ne geçecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com