![]() |
Korkuyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
[YaSiN]
|
![]() Korkuyorum..KORKUYORUM Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Gökyüzü karardı,yıldızlar uzak,dokunamıyorum ![]() Alabildiğine sert esen bir rüzgarın önündeyim,koşuyorum ![]() Koşuyorum; Göğsümde binlerce bıçak darbesi, İşte bu bıçaklanan, bir yüreğin hikayesi ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Kirli sakallara rehin verildi yüzüm ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Bir noktaya bakakaldı iki gözüm ![]() Her zerrede bin nazar, Dokunma bu gün, her anımdan can azar ![]() Kelebek vakti hayat; kısa işte,kısacık ![]() Herkese kapalı,bir sana açık ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Karanlıklar sanki benle oynaşır, Yıldız böceklerinde telaş, birbiriyle yarışır ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Hayatın orta yerinde, elsiz kolsuz kalmışım ![]() Sen gül uzatmışsın, ben dikene batmışım ![]() Ömrüm benim dayan biraz ![]() ![]() ![]() Sık dişini dayan biraz ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi nadassız kalan toprağın, Gözlerinde bahar ağlar ![]() Bilir misin sevgili? Her tohum neden toprağı yarar ![]() Ah benim düş yorgunu başım, Ah benim kan bulaşmış aşım ![]() Uzakta! Alabildiğine bir renk var ![]() Görüyorsun değil mi? Sen hüznün rengini biliyorsun değil mi? Geceden arta kalan, Cebimde solan gül tohumları,yazık ![]() ![]() ![]() Şimdi solan gülüşlerin hesabını kim verecek ![]() Kim sırrı hasret bir aşkın visaline erecek ![]() Hesabım benim,dayan biraz, Visal vaktim geliyorum dur biraz ![]() ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Adımlarım ağırlaştı,kan sızıyor yumruğumdan ![]() Ağaçlar sallanır,gece düşer uçurumdan ![]() Muhasebem benim derin derin hesapta, Giren hesap borçluda,çıkan hesabı sorma ![]() Aldığım nefes yarım,hava bana küser mi? Beklesem on ebabil yükü bana düşer mi? Korkuyorum, Şeytanların sarmaşığına dolandım ![]() Ben vardım lakin bir o kadarda yalandım ![]() Şimdi yalçın dağların, Kayasına yaslanıp seni düşünmek vardı ![]() Göğsümde senden gayrı atan yürek yalandı ![]() Yüreğim dayan biraz, Vurma böyle dayan biraz ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Anne nerdesin? Oğulcanın kuytularda,soğuk gecelerde kaldı Rüzgardan emdi uykuyu,fırtınalara daldı ![]() Anne nerdesin? Can bulacaktım canın içinde, Ansızın gündüze çalacaktı düşlerim ![]() Oysa, Sonsuzluk bestesinde üflenen son nağmeydim ![]() Annem benim gitme gayrı gel biraz, Ak döşüne şu yavrunu bas biraz ![]() Korkuyorum; Anne nerdesin? Gel hadi yoksa solacak nazlı çiğdemin Şimdi parmaklarımla yazılar yazmak düştü gecenin boşluğuna Ve kurşun sıkmak al karası göğsüne ![]() Hangi bir zaman dayanır ki yürek söyle, Hangi bir zaman anne ![]() Hangi gölge gecede çıkar karşısına insanın ![]() Hangi yıldız hep aynı noktaya düşer durmadan, Hangi yara otuz yılda kapanmaz ki, Hangi sevda son nefeste durulmaz ki ![]() Bir garip oldu işte halet-i ruhiyem Sen aldırma anne, özlemim oldu hediyem ![]() Annem benim; öp alnımdan öp biraz, Geceler bana küskün bir nur olup gel biraz ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Gökyüzü karardı,yıldızlar uzak,dokunamıyorum ![]() Alabildiğine sert esen bir rüzgarın önündeyim,koşuyorum ![]() Koşuyorum; Göğsümde binlerce bıçak darbesi, İşte bu bıçaklanan, bir yüreğin hikayesi ![]() |
![]() |
![]() |
|