Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gitme, sakın

sakın Gitme

Eski 12-25-2008   #1
sudamlası38

sakın Gitme

Sakın Gitme

sakın gitme
bu şehir;
büsbütün çöker üstüme…
yokluğun dağ,dağ/
büyür içimde
sakın gitme
kokun sinmiş tenime
seni soluyorum her gece
sakın gitme
-sakın
nefes alamam bilirsin işte!

sakın gitme
bu şehir;
çığ gibi düşer üstüme

kan kokan bu yalnızlık
bu voltada ki aydınlık
bu zift vari karanlık
boğar adamı, sakın gitme

sakın gitme
ihanet kokuyor gece!
sakın gitme
ölüm;
köşe başında erketede
sakın gitme
-sakın
dur
sen iki canlısın
farkında mısın!

sakın gitme
ikimizden biri ölmedikçe!

sakın gitme
eceli güldürme kendine!

sakın gitme
bu şehir;
kâbus gibi çöker üstüme

sakın gitme
-sakın
dur
paketteki son cigaram sana kalsın/
dumanını çekme içine,
sadece;
yalnızlığını paylaşsın

Bu şiirin hikayesi:

O benim vedam sana …Tüm iyi dileklerimle

Sevdamı bir yol üzerine koydum, beklemeye başladımUzaklardan gelen ıssız seslere göz kırptığımda ortaya dökülen kara sözlere mağlup olup nefessiz kalıyordum

Senin gözlerindi aşk Şimdi ise bir o son bakışım, senin için son kare O gün yumdum gözlerimi Buğularımda senin adını yazdım Yeryüzüne kattım yüzünü

Gökte senden eser yok Uykum gibi ağır, ağır sözler kadar hafif dokundum tenine Rengim de sen oldun renksizliğim de

Son yudumu ağızda çalkalanmış şarap gibi içtim seni

Kokun gitmiyor burnumdan

Bedelini ödemeyeceğim mutlulukların peşinden gidiyorum bugün Sevdanı bilerek girdiğim evden, bilmeden sen olup çıkarken içinden,sen asla bunları bilmezken gidiyorum

Sadece hoş anılarımı ve sonsuz mutluluğumu, olması gereken yere, çok sevdiğim mavi bulutların yanına teslim ettim

Karanlığa sevdalanıyor aslında insan bu yalnızlık saatlerinde Ay ışığı da süzülmese pencerelerden Perdeler gözlerde şimdi, pencereler çıplak Bu karanlık, vefa abidesi, unutulmuş yürek sevdasıdır bu karanlık

Yüreğimin sessizliğine sakın ola ki gelmeyesin Bırak ayrılığında yolu yordamı olsun Bakma bahar bahar gözlerimin körüne yada bak; misli hazanlar döktü onlar, yüreğine dert olsun…

Yeniden sabah olacak Sen odaya dağıttığın birkaç parça eşyanı toplayıp, en savunmasız olduğum anda; uykunun kollarında; sessizce kapıdan çıkacaksın en başından beri yaptığın gibi

Bu kez farklı olacak Biliyorum ki o kapıdan bir daha hiç ürkek adımlarla kaçmayacaksın çünkü o kapıdan artık içeri girmeyeceksin

Ama ruhsuz bir beden olmayı bir daha yaşamak istemiyorum
Bugün seni terk etmeye bir kez daha karar veriyorum

Şimdi

Ben artık giderken kendi geleceğime,yine bir sıcaklık hissedeceksin kulağınla boynunun birleştiği yerde

O benim vedam sana …Tüm iyi dileklerimle

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : sakın Gitme

Eski 12-25-2008   #2
Gözyaşı

Çok güzelmiş

Eski 01-06-2009   #3
FBMH1907

çok güselmişş
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com