![]() |
sakın Gitme |
![]() |
![]() |
#1 |
sudamlası38
|
![]() sakın Gitme![]() Sakın Gitme sakın gitme bu şehir; büsbütün çöker üstüme… yokluğun dağ,dağ/ büyür içimde ![]() ![]() ![]() sakın gitme kokun sinmiş tenime seni soluyorum her gece sakın gitme -sakın nefes alamam bilirsin işte ![]() sakın gitme bu şehir; çığ gibi düşer üstüme ![]() ![]() ![]() kan kokan bu yalnızlık bu voltada ki aydınlık bu zift vari karanlık boğar adamı, sakın gitme ![]() ![]() ![]() sakın gitme ihanet kokuyor gece! sakın gitme ölüm; köşe başında erketede ![]() sakın gitme -sakın dur sen iki canlısın farkında mısın ![]() sakın gitme ikimizden biri ölmedikçe! sakın gitme eceli güldürme kendine! sakın gitme bu şehir; kâbus gibi çöker üstüme ![]() ![]() ![]() sakın gitme -sakın dur paketteki son cigaram sana kalsın/ dumanını çekme içine, sadece; yalnızlığını paylaşsın ![]() ![]() ![]() Bu şiirin hikayesi: O benim vedam sana …Tüm iyi dileklerimle ![]() ![]() Sevdamı bir yol üzerine koydum, beklemeye başladım ![]() ![]() Senin gözlerindi aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gökte senden eser yok ![]() ![]() ![]() Son yudumu ağızda çalkalanmış şarap gibi içtim seni ![]() Kokun gitmiyor burnumdan ![]() ![]() Bedelini ödemeyeceğim mutlulukların peşinden gidiyorum bugün ![]() ![]() ![]() Sadece hoş anılarımı ve sonsuz mutluluğumu, olması gereken yere, çok sevdiğim mavi bulutların yanına teslim ettim ![]() ![]() Karanlığa sevdalanıyor aslında insan bu yalnızlık saatlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimin sessizliğine sakın ola ki gelmeyesin ![]() ![]() Yeniden sabah olacak ![]() ![]() ![]() Bu kez farklı olacak ![]() ![]() Ama ruhsuz bir beden olmayı bir daha yaşamak istemiyorum ![]() ![]() Bugün seni terk etmeye bir kez daha karar veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Ben artık giderken kendi geleceğime,yine bir sıcaklık hissedeceksin kulağınla boynunun birleştiği yerde ![]() ![]() O benim vedam sana …Tüm iyi dileklerimle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|