|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlaşmak, değildir, için, küçük, nedensizde, sevgi, sevilir, verilir, ömür |
![]() |
Sevgi Anlaşmak Değildir,Nedensizde Sevilir,Bazen Küçük Bir An İçin Ömür Bile Verilir |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sevgi Anlaşmak Değildir,Nedensizde Sevilir,Bazen Küçük Bir An İçin Ömür Bile VerilirPencere önündeyim Dışarda yağmur Havada hüzün İçimde yokluğun Sevdiğimiz şarkıyı dinliyorum Sevgi anlaşmak değildir Nedensizde sevilir Bazen küçük bir an için ömür bile verilir ![]() Yokluğun var Acıtan Kanatan Bitmeyen ![]() Sessizlik var odamda ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun var Gece gibi siyah Zehir gibi acı Ölüm gibi sessiz Avunacak avutacak bir şeyler arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun var Dolmayan Dinmeyen İçime oturan Raftan indirdim bugün günlüğümü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun Hüzün Yokluğun Keder Yokluğun Yoksulluğum Arkadaşlar geldi bugün bir bana bakıyorlar bir odaya ![]() ![]() ![]() Yaşadıklarını unut Güzel günlerini unut Hatırlarını unut Gözlerini unut Onu unut Unut işte Unutmak en iyisi Yokluğun var Kor gibi yakan Kimsenin bilmediği anlamadığı Dağ gibi yokluğun ![]() Çığlıklarım var duyuramadığım ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer aşk buysa sevgi buysa istemiyorum ![]() Bu şehir sensiz yaşanmaz oldu dayanamıyorum ![]() Hoş geldin hüzün Gülmüyor yüzüm ![]() Yokluğundayım Yok oluyorum ![]() _________________
![]() |
Cevap : Sevgi Anlaşmak Değildir,Nedensizde Sevilir,Bazen Küçük Bir An İçin Ömür Bile Verilir |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Sevgi Anlaşmak Değildir,Nedensizde Sevilir,Bazen Küçük Bir An İçin Ömür Bile Verilirçok güselll |
![]() |
![]() |
|