Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlaşmak, değildir, için, küçük, nedensizde, sevgi, sevilir, verilir, ömür

Sevgi Anlaşmak Değildir,Nedensizde Sevilir,Bazen Küçük Bir An İçin Ömür Bile Verilir

Eski 01-05-2009   #1
gülgüzeli

Sevgi Anlaşmak Değildir,Nedensizde Sevilir,Bazen Küçük Bir An İçin Ömür Bile Verilir

Pencere önündeyim
Dışarda yağmur
Havada hüzün
İçimde yokluğun

Sevdiğimiz şarkıyı dinliyorum
Sevgi anlaşmak değildir
Nedensizde sevilir
Bazen küçük bir an için ömür bile verilir

Yokluğun var
Acıtan
Kanatan
Bitmeyen

Sessizlik var odamda Duvarda resmin o sıcak gülüşün Her şey bıraktığın yerde duruyor Bekleyiş var sessiz sedasız

Yokluğun var
Gece gibi siyah
Zehir gibi acı
Ölüm gibi sessiz

Avunacak avutacak bir şeyler arıyorum Gittiğimiz yerlere gidiyorum Her yer de izin her köşede senden bir anı Bunlarda avutmuyor artık beni Sığamıyorum buralara

Yokluğun var
Dolmayan
Dinmeyen
İçime oturan

Raftan indirdim bugün günlüğümü Neler yazmışım sana dair İlk cümle hoş geldin dünyama Okuyorum bir masal gibi Sayfalar bir birini kovalıyor fark ediyorum Çevireceğim son sayfa Çevireceğim ve okuduğumun bir masal olmadığını anlamayacağım çünkü masallar iyi sonla biter

Yokluğun
Hüzün
Yokluğun
Keder
Yokluğun
Yoksulluğum

Arkadaşlar geldi bugün bir bana bakıyorlar bir odaya Bir gözlerime bakıyorlar bir göz göze geliyorlar İndir fotoğrafları yak defterleri artık vakti geldi diyorlar

Yaşadıklarını unut
Güzel günlerini unut
Hatırlarını unut
Gözlerini unut
Onu unut
Unut işte
Unutmak en iyisi

Yokluğun var
Kor gibi yakan
Kimsenin bilmediği anlamadığı
Dağ gibi yokluğun

Çığlıklarım var duyuramadığım Fırtınalar var içimde dinmeyen Boğazıma düğümlenen cümleler var Sen gittiğinden bu yana çalan bir şarkı var

Eğer aşk buysa sevgi buysa istemiyorum
Bu şehir sensiz yaşanmaz oldu dayanamıyorum

Hoş geldin hüzün
Gülmüyor yüzüm

Yokluğundayım
Yok oluyorum

Cevap : Sevgi Anlaşmak Değildir,Nedensizde Sevilir,Bazen Küçük Bir An İçin Ömür Bile Verilir

Eski 01-06-2009   #2
FBMH1907

Cevap : Sevgi Anlaşmak Değildir,Nedensizde Sevilir,Bazen Küçük Bir An İçin Ömür Bile Verilir

çok güselll
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com