|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrılığa, nefesim, yetişemedim, yetmedi, öpüşüne |
![]() |
Yetişemedim Ayrılığa... Nefesim Öpüşüne Yetmedi |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yetişemedim Ayrılığa... Nefesim Öpüşüne YetmediTesadüf, bir yalandı ![]() ![]() ![]() Ortada bir 'sır' varsa gözlerine kaçmıştır ![]() Kocaman bir denizdi senin gözlerin ![]() Yetişemedim ayrılığa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şikâyet gönüldendi ![]() ![]() ![]() ![]() " Beni baktığın yerde asılı tut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahaneydi gözlerin ![]() ![]() ![]() ![]() Gidecektim ![]() ![]() ![]() Dün yine gözlerindeydim, içine dalgın dalgın akıyorken ![]() ![]() ![]() Bir dalga bir dalga daha ![]() ![]() ![]() Parçalandım sonunda! ![]() ![]() Bir şehri kuş bakışı seyretmekti gözlerin ![]() ![]() ![]() Bir anlık değil bir ömürlük! ![]() ![]() Kaçak bir hüznün içine boşalmış gibi utangaç ![]() ![]() ![]() ![]() Bana öyle bakma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakmasan da sevecekti seni yüreğim ![]() ![]() ![]() Gözlerine birkaç diyar öteden geldim ![]() yüreğindeki ![]() ![]() ![]() Senin gözlerine asilik bulaşmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim sözlerime bir cümle yapışıp kalmış
|