![]() |
Aşk ve Ön Söz |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Aşk ve Ön SözKarşılıklı sevginin Leyla’larda Mecnun’larda kaldığını anlamak için karşılıksız sevgi yaşamak gerekiyormuş ![]() Birini sevmenin delice bir aşkla bağlanmanın güzelliğini yaşamak için hazan mevsimine gelmek olduğunu bilmiyordum ![]() Meğer hayatta ne çok şey kaçırmışım ![]() ![]() ![]() Aşkın insanı büyüttüğünü olgunlaştırdığını da öğrendim artık ![]() Bu yaşıma kadar kimse öğretmedi bana aşkın karşılıksız olduğunu, sadece gönülden sevenin bu acıyla kavrulacağını, sevilenin ise sevildiğini bilmeyeceğini ![]() ![]() ![]() Yine teşekkür ederim sana karşılıksız aşkım!! Bana hayatta öğretilmeyenleri öğrettin ![]() ![]() Hiç kimse için yapamayacaklarımı yaptım ![]() ![]() Hayatımın son basamaklarında bana böyle bir aşkı yaşattın ![]() Sevgiliye bu kadar serzeniş çok görülmez umarım ![]() Evet yaşadım gördüm öğrendim ![]() Sevgi ve aşk sadece tek kişi tarafından yaşanabiliniyor ![]() Aşkın karşılığı yok ![]() Bazı insanlar sadece sevmeyi bilir,karşısındaki sever mi sevmez mi hiç düşünmeden sever ![]() Hep bekler sevecek diye ve sonunda görür ki sizi kırmamak adına hatır için kendini zorlayarak karşılık verme çabasındadır ![]() ![]() ![]() Seviyorsan, gerçekten aşkını yüreğinde hissediyorsan bırakacaksın sevgiliyi özgürce kanat çırpsın ve nerede kiminle mutluysa Tadına vararak yaşasın ![]() ![]() ![]() O’nun mutluluğunu uzaktan seyrederek yaralarını sarmayı da öğrenmek gerekir ![]() ![]() ![]() Aşk yalnızlığı kabullenmektir ![]() ![]() ![]() Aşkın denklemi çözümsüz ![]() ![]() Sevilmeyi tatmadan da yaşamayı öğrenebilir insan ![]() Ama birini sevmeyi birine sımsıkı bağlanmayı mutlaka yaşamalı ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ön söz ![]() ![]() ![]() Seni sevdiğimi bil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|