![]() |
Uçurumun Kenarında Yüreğim ! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Uçurumun Kenarında Yüreğim !Sevmedim mi senden sonra? Sevdim evet! ama sensizliği ![]() ![]() Senden bana kalan tek hatırayı birde ![]() Siyah beyaz bir fotoğraf ve ucu yırtık bir şiirini ![]() ![]() Gözyaşlarımı yüreğime akıttım durdum ![]() ![]() Merak etme ne resmine ne şiirine zarar geldi ![]() ![]() Yaşlarım yüreğimi,sensizlik ruhumu ıslattı,canımı yaktı durdu ![]() ![]() Çırpınışlarım koca bir denizde göze almaktı boğulmayı… Sana inandım, delice bağlandım ___________AMA SEN________ Değerimi başka tenlerde ölçtün Attığın okun sivri tarafı kalbime dokundu yine Aşkımızın büyüsü de bozuldu artık ![]() ![]() Tenden tene dolaştı bu koku ![]() ![]() Oysa ben her günüme seni sevmekle başlıyordum Hayatım sadece ÖLÜM ve SEN den oluşuyordu ![]() ![]() Kırılan kalbim,kesilen ağacın dalları gibiydi ![]() ![]() Aynı gövde de olması imkansızdı belki, Ama seviyordum ![]() ![]() Vurduğun her darbe yüreğimde ki ağacı parçalasada Sana olan aşkım ilkbahar ayı misali çiçek vermeye uğraştı durdu ![]() ![]() Ağacımın suya, benimse sana İHTİYACIM VARDI… Uçurumun kenarında yüreğim, Aşağıda sen, yukarıda sevdiklerim Ben ise tam ortada KOCAMAN BİR BOŞLUKTA ![]() ![]() Gözlerimin gözlerine değdiği anı unutamam ![]() Yüreğim esir olmuş sevgine Şimdi sensizim bu şehirde ![]() ![]() İçim yanıyor, kokunu özlediğim her an, Issız bir çölde buluyorum kendimi… Bütün dünya benim olsa SENSİZ YAŞANMIYOR… ________ŞUNU UNUTMA_______ Sen artık hayatta başka biri için yaşıyorken, Ben sadece senin için yaşayacağım ![]() ![]() Benim aldığım her nefeste adını hecelediğimi duymayacaksın belki HA SENSİZLİK HA ÖLÜM… SENSİZKEN ZATEN ÖLMÜŞÜM…
|