![]() |
Seni Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Seni Seviyorum![]() Seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Canımdaki yasayan can ![]() ![]() Her an seninle yasıyorum ![]() ![]() karanlık gecemde gözlerin düsüyor bir yıldız gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilimde söylenen her sarkıda sana birkez daha " seni seviyorum" sesleniyorum ![]() ![]() Ates atılmıs bir kalbim varken sen kabul ettin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sen diye seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Süslü degildir kelimelerim ![]() Ama bil ki canım sana söylenen kelime sana okunan her siir senin kalbindeki sevgiyle güzellesip özel bir sevda oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevmek bir kuru ekmegi paylasmak gibi ![]() ![]() Her lokmada daha cok sevmek seni ![]() ![]() Sana sevdalanmak yagmurun icindeyken gözkyüzündeki nazenin ciceklerin gövdelerine düsmek gibi ![]() ![]() Yıldız olup senin karanlıgında gözlerinde kaybolmak belki senin sevginde nefes almak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir misafirdim ilk önceleri ama seni sevdikce artık senin kalbinde kalıcıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni canımdan öte seviyorum ![]() ![]() Ucurumun kenarıyda solmayı bekleyen bir cicekken senin sevginle yeniden mutluluklara tomurcuk acıyorum ![]() ![]() ![]() her sabah perdeleri aralayıp senin günısıgında sevgini aralıyorum ![]() ![]() Sen farklısın ![]() ![]() Canımdan birisi, nefesimin mutluluk rengindeki suretisin sen ![]() ![]() ![]() Adını konulmamıs sevdanın en güzel melegisin ![]() ![]() ![]() ![]() hayata dair tek umudumsun ![]() ![]()
|