![]() |
Ben Seni En Çok Yokken Sevdim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ben Seni En Çok Yokken Sevdim..En ağır şartlarda filiz veren mucizeler gördüm ben ![]() ![]() ya da en mucizevi anlarda kopan fırtınaları da yalın ayak çocuk yürüyüşü gibi yüreğime batan cam kırıklarını görmezden gelmeliydim gelemedim gördüm tüm korku yüklü,ürkütücü,soğuk kırıkları korktum bir kez daha; kendime dönememekten ![]() ![]() şimdi ufkuma yeni yollar çiziyorum, beğenmeyip siliyorum baştan çiziyorum bir sürü söz biriktirip kendime saklıyorum her gece ansızın kırıp, her sabah yeniden almaya yola koyuluyorum yeni sözler öğreniyorum; yeni acılarıma süslü kelimeler kuruyorum oysa ne çok söz varmış seni anlatmaya ama hiçbir cümlenin tabiri caiz olmamış ![]() ![]() ![]() Senin bu kadar fazla hatta özel sözleri hakkettiğini düşünmüyorum aslında ![]() Senin için söylendiğini de düşünmemelisin, keza sana değil ![]() Benim sevdamaydı sözlerim ![]() ben sevdama ağladım ağladıysam,ben sevdama aşıktım aşıksam çünkü ben aşık olabilmeyi özledim, ben aşık olabilmeyi;sen olmasan da öğrenirdim ![]() ![]() ![]() ![]() yani şu kadarını söylüyorum; sen değilsin bu hikayenin ne baş kahramanı ne de ilhamı bir tek benim tek başıma hakkettim, kimseye el sürdürmedim ![]() Sevdama tek kötü söz gelmesin diye yüreğimi paramparça ettim ![]() Bir kırık sözüm olmadı bu yüzden sana yoksan yoksun var (?) hiç olmadın ![]() ölüme hasret yazıldı adın ![]() ben ölmeyi de yaşamayı da en az senin kadar istedim gözlerimi kapatıp karanlığa yürüdüm ben zifiri karanlıkta sana en yakışır sözü ayak seslerinden tanıdım ![]() ![]() ![]() Yokluğun yeni bir varlık oldu kimliğime Ben seni en çok yokken sevdim şimdi seni her düşümden engelliyorum ![]() ![]() ![]() Ve nihayet kendime dönüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|