![]() |
Her Eve Zorunlu Dedektör |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Her Eve Zorunlu DedektörHer eve zorunlu dedektör ![]() ![]() ![]() Her eve bir dedektör takılmasının zorunlu hale getirilmesinin incelenip değerlendirilebileceğini belirten Köktaş, yaşanan olayın değerlendirilmesiyle bundan sonra piyasaya yönelik alınabilecek önlemlerin birbirinden ayrı tutulması gerektiğini söyledi ![]() Düzenlediği basın sohbet toplantısında kurumun 2008-2009 yılı faaliyetlerini değerlendiren EPDK Başkanı Köktaş, bu yıl içinde EPDK’nin denetim faaliyetlerine hız vereceklerini belirterek denetim yöntemlerini değiştireceklerini, yeni denetim mekanizmalarını devreye sokacaklarını söyledi ![]() Bütçenin üçte biri denetime ![]() ![]() Bu yıl içinde EPDK’nin denetim faaliyetlerine olabildiğince hız vereceklerini anlatan Köktaş, “Bütçenin yaklaşık üçte birini denetim faaliyetlerine ayırdık ![]() ![]() ![]() 2009’un yenilenebilir enerji yılı olacağını dile getiren Köktaş, rüzgâr enerjisinin ardından güneş enerjisi ile ilgili hukuki altyapıyı da tamamlayacaklarını aktardı ![]() |
![]() |
![]() |
|