Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, aşkın

Aşkın Adı......

Eski 01-02-2009   #1
sudamlası38
icon111

Aşkın Adı......

AŞKIN ANLAMI KARMAŞAYMIŞÖĞRENİYORUM

Aşkın anlamı karmaşaymışÖğreniyorum
Büyüyorum

Belki de büyümek eş zamanlı canının yanmasıylaHep beklemede kalmak bile uzak tutmuyor sizi aşktanOturup gerçek aşkımı bulmalıyım diye bekledimDile kolayAz zaman deil

SonraSonra herşey bir anda olduÖyle bir sevdim ki hangi ara sevdim nasıl aşık oldum bilemedimAma tek gerçek vardıDeliler gibi sevdiğimGerçekten uğruna canımı bile verebileceğim bir insan vardıNefesiyle mutlu olduğumVaroluşunu sevdiğimOnunla varolduğumOlmadığında kendimi eksik hissettiğimVe herkesi bir kenara koydurtabilecek bir ruh

Üstelik yaşamadan hiç inanmadım ben böyle bir aşkaSoru işaretiydi hep kafamda"gerçekten aşk die bir şey var mı???"
İnandım onunlayaşıyorum çünküHiçbir seni seviyorum laf olsun diye çıkmadı ağzımdanÇok söyledim çünkü çok sevdimVe hiçbiri anlamsız sıradan deildiHepsi sevgimi,aşkımı üzerinde taşıyamayan tarzdandıSevgi sözcükleri bile anlamsız kaldıOysa baksam anlarBiliorumHep anlar
Ama inandıramadım

evet inandıramadımen çok bu acıttı canımıonun bana kıyamayışından verdiği tepkisiz kalma tepkileri benim en çok canımı acıtandıO da bunu anlayamadı

Zarar vermeme inançlarımız farklıydı aynı olan tüm o huylara inatBen sorun varsa susmammmm asla konu çözülmedenO ise hem susar hem susturursouyalım o konudan kendimize gelelim dieAma ben öğrenemedim bir şeyleri kenara atmayı

İşte böyle bir tartışmanın ardından sabahın köründe derse gitmem gereken ve aslında uykumun geldiği bir anda uyuyamıyorumÇünkü bende değilimUzaklarda birindeyimÜstelik hiç katlanamayacağımı düşündüğüm bir şeyi bana yapmış olmasına rağmen telefonu kapatmak gibi

Nerede kaldı benim gururum?
Nerede kaldı benim inadım?
Hırçın küçük kız neden bu hale geldi?

Nelere kadirsin ey aşk???Daha neler değişecek bende?

Artık bir muammayımaşk size geldiğinde öyle bir yere geliyorsunuz ki siz mi oydunuz o mu sizdi unutluyoraşk öyle bir muamma ki yoksa aşk mı muammaydıİşte böyle bir karıştım benAşkın anlamı karmaşaymışsonsuz mutluluğun yanı sıra

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com