![]() |
Aşkın Adı...... |
![]() |
![]() |
#1 |
sudamlası38
|
![]() Aşkın Adı......AŞKIN ANLAMI KARMAŞAYMIŞ ![]() ![]() ![]() Aşkın anlamı karmaşaymış ![]() ![]() ![]() ![]() Büyüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de büyümek eş zamanlı canının yanmasıyla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstelik yaşamadan hiç inanmadım ben böyle bir aşka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnandım onunla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama inandıramadım ![]() ![]() ![]() evet inandıramadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarar vermeme inançlarımız farklıydı aynı olan tüm o huylara inat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte böyle bir tartışmanın ardından sabahın köründe derse gitmem gereken ve aslında uykumun geldiği bir anda uyuyamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nerede kaldı benim gururum? Nerede kaldı benim inadım? Hırçın küçük kız neden bu hale geldi? ![]() ![]() ![]() ![]() Nelere kadirsin ey aşk???Daha neler değişecek bende? ![]() ![]() ![]() Artık bir muammayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|