Aşkın Adı...... |
|
|
#1 |
|
sudamlası38
|
Aşkın Adı......AŞKIN ANLAMI KARMAŞAYMIŞ ![]() ÖĞRENİYORUM![]() Aşkın anlamı karmaşaymış ![]() ![]() Öğreniyorum![]() Büyüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de büyümek eş zamanlı canının yanmasıyla Hep beklemede kalmak bile uzak tutmuyor sizi aşktan Oturup gerçek aşkımı bulmalıyım diye bekledim Dile kolay![]() ![]() ![]() Az zaman deil![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() Sonra herşey bir anda oldu Öyle bir sevdim ki hangi ara sevdim nasıl aşık oldum bilemedim Ama tek gerçek vardı![]() ![]() Deliler gibi sevdiğim![]() ![]() Gerçekten uğruna canımı bile verebileceğim bir insan vardı Nefesiyle mutlu olduğum![]() ![]() ![]() Varoluşunu sevdiğim Onunla varolduğum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmadığında kendimi eksik hissettiğim![]() ![]() Ve herkesi bir kenara koydurtabilecek bir ruh![]() ![]() ![]() Üstelik yaşamadan hiç inanmadım ben böyle bir aşka ![]() ![]() Soru işaretiydi hep kafamda![]() ![]() "gerçekten aşk die bir şey var mı???"İnandım onunla ![]() ![]() yaşıyorum çünkü![]() ![]() Hiçbir seni seviyorum laf olsun diye çıkmadı ağzımdan![]() ![]() Çok söyledim çünkü çok sevdim Ve hiçbiri anlamsız sıradan deildi![]() ![]() Hepsi sevgimi,aşkımı üzerinde taşıyamayan tarzdandı![]() ![]() ![]() Sevgi sözcükleri bile anlamsız kaldı Oysa baksam anlar![]() ![]() Biliorum![]() ![]() Hep anlar![]() ![]() ![]() ![]() Ama inandıramadım ![]() ![]() ![]() evet inandıramadım ![]() ![]() ![]() en çok bu acıttı canımı![]() ![]() onun bana kıyamayışından verdiği tepkisiz kalma tepkileri benim en çok canımı acıtandı![]() ![]() O da bunu anlayamadı![]() ![]() ![]() Zarar vermeme inançlarımız farklıydı aynı olan tüm o huylara inat ![]() ![]() Ben sorun varsa susmammmm asla konu çözülmeden![]() ![]() ![]() O ise hem susar hem susturur![]() ![]() souyalım o konudan kendimize gelelim die![]() ![]() ![]() Ama ben öğrenemedim bir şeyleri kenara atmayı![]() ![]() ![]() ![]() İşte böyle bir tartışmanın ardından sabahın köründe derse gitmem gereken ve aslında uykumun geldiği bir anda uyuyamıyorum ![]() ![]() Çünkü bende değilim![]() ![]() ![]() Uzaklarda birindeyim![]() ![]() ![]() Üstelik hiç katlanamayacağımı düşündüğüm bir şeyi bana yapmış olmasına rağmen telefonu kapatmak gibi![]() ![]() ![]() Nerede kaldı benim gururum? Nerede kaldı benim inadım? Hırçın küçük kız neden bu hale geldi? ![]() ![]() ![]() ![]() Nelere kadirsin ey aşk???Daha neler değişecek bende? ![]() ![]() ![]() Artık bir muammayım ![]() ![]() aşk size geldiğinde öyle bir yere geliyorsunuz ki siz mi oydunuz o mu sizdi unutluyor![]() ![]() aşk öyle bir muamma ki yoksa aşk mı muammaydı![]() ![]() İşte böyle bir karıştım ben![]() ![]() ![]() Aşkın anlamı karmaşaymış![]() ![]() sonsuz mutluluğun yanı sıra![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|