![]() |
Onlara Her Yer Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Onlara Her Yer TrabzonHarun Çelik’in derlediği “Bize Her Yer Trabzon” adlı kitabı bir solukta okuduk, tadına doyamadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce Erdal Hoş’un Trabzonspor taraftar tanımı: Horon kadar kadim, kolbastı kadar türedi, Şota kadar estetik, bir Hami frikiği kadar sertiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uğur Kalaylıoğlu, lise öğrencisiyken kendisine “tükrük köftesi” ısmarlayan Dobi Hasan, Gamze Bal ise Bordo-Mavili formasıyla gittiği Tahtakale’de “ooo hemşerum” diye coşan Bayburtlu peynirci ve balıkçıyla öyküsünü anlatmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmam, Cuma namazını, dönemin başkanı Faruk Özak, “Arçil ve Şota’ya imza attırıp geldim” dedikten sonra başlatmış ![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Kaynar’ın anısı bir yenilgi sonrası kalp krizinden ölen öğretmen Yetkin Kaynar’ın şu sözleriyle bitiyor: Son martı gittiğinde Faroz’dan, eseceğum Kerempe’den, Yason’dan ![]() ![]() Yusuf Reha ve 4 arkadaşı, Avni Aker’de oynanan maçı Bursa’da sanmışlar, bir gün önceden oraya gitmişler, sabah kahvaltıda gerçeği öğrenmişler ![]() ![]() Eee ne de olsa, “onlara her yer Trabzon ![]() ![]() -www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Onlara Her Yer Trabzon |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Onlara Her Yer TrabzonKesinlikle okumam gereken bir kitap,bilgilendirme için teşekkürler KAPLAN ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Onlara Her Yer Trabzon |
![]() |
![]() |
#3 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Onlara Her Yer TrabzonHoron kadar kadim, kolbastı kadar türedi, Şota kadar estetik, bir Hami frikiği kadar sertiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gençler, otomobillerine 61 YTL park cezası yazılınca gururla ödemişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu için teşekkürler Sevgili Kaplan
![]() |
|