![]() |
Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum..Suskunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konuşacak bir şeyimiz olmadığından değil ![]() ![]() ![]() İkimiz de cesaret edemiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() kaygısı ![]() ![]() Sen yapamadığın hamlenin hayatın boyu inanmak istediğin değerlere sahip gibi gördüğün düzeni yok etme girişiminden başka bir şey olmayacağını düşündün hep ![]() ![]() Bense yılların verdiği bir alışkanlıkla içinde var ettiğim bana daha fazla acı vermemek için susmayı tercih ettim ![]() ![]() İçimden çığlık atarak susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana susuyorum ![]() ![]() Demiştim ya "yüreğim susmayı öğreniyor" ![]() ![]() ![]() ![]() O hiç susmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her soğuk üşütemediği gibi her ateş de yakamazmış insanı ![]() ![]() Üşüyorum; alev alev üşüyorum ![]() ![]() Hani saatlerce sessiz tek kelime etmeden sana bakışlarım varya; gözlerinde beni ısıtacak olan anlamları yakalamaya çalışma çabamdan başka bir şey değil ![]() ![]() Ve her yakaladığımda kaybettiğimi hissetmemden öteye gitmeyen bekleyişler ![]() ![]() Ve her kaybettiğimde yeniden yakalama çabam
![]() ![]()
![]() |
Cevap : Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum.. |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum.."yüreğim susmayı öğreniyor" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
v_o_k_o_
|
![]() Cevap : Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum..emegıne saglık ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum..Okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|