|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ait, bırakacaksın, gidenin, yaptığı, yara |
![]() |
Her Gidenin Yaptığı Gibi Sen De Sana Ait Bir Yara mı Bırakacaksın ? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Her Gidenin Yaptığı Gibi Sen De Sana Ait Bir Yara mı Bırakacaksın ?SEVMEK Yokluğunun dayanılmaz olduğunu bin kere söyledim sana , anlamıyorsun ![]() Oyun mu oynuyorsun yoksa başka hesapların mı var , neden gelmiyorsun ? Bu mu dur aşk , sevgilim ? Varlığınla sevgiliyi yokluğa mahkum etmek midir aşk ? Hesapların mı var yoksa , neyin peşindesin söylesene bana ? Bunca yıldan sonra , yaşanan tüm aşkların bıraktığı tortuyu sildiğini sanıyordum ![]() Öyleyse niye bu kadar ağır yüreğim , niye taşıyamıyorum ? Her gidenin yaptığı gibi sen de sana ait bir yara mı bırakacaksın yüreğimde ? Ben aşkı mutlu kılmanın yollarını arıyorum ![]() Ama sen … Uzak kaldıkça bana yavaş yavaş yok oluyorum , bitiyorum görmüyor musun ? Bazen “Çek git “ diyorum kendime , “Senin kadar sevmiyor işte , anla “ Ama değil seviyorsun , gözlerin anlatıyor bunu ![]() Sesin titriyor beni gördüğünde , ellerin terliyor ![]() paylaştığımız her şeyi sen de benim kadar güçlü duyumsuyorsun ![]() Peki ne tutuyor seni söylesene ? Bu aşkın büyüsüne kaptırmak için kendini ne bekliyorsun ? Aşkta akışa bırakmalı insan kendini ![]() her şeyi kontrol etmek yaşanmaz kılar aşkı ![]() Her duygunu kontrol altında tutabilirsin ama aşkı değil ![]() Aşk olmuyor o zaman işte , yaşadığın başka şeye dönüşüyor ![]() Adına ne dersen de ,ama, aşkla en ufak benzer yanı yoktur o duygunun ![]() Öldürme aşkı sevgilim , ben gelecekten söz etmiyorum sana “BUGÜN “ diyorum , yarın , öbür gün olacaklarla bağlamıyorum aşkımı ![]() Ya dorukta yaşamalısın aşkı , ya hiç bulaşmamalısın ![]() Şimdi bir kez daha dinle yüreğinin sesini ve söyle bana , aşk bu kadar yakınındayken , bu kadar içindeyken neden itiyorsun onu ? Kendini inandır önce , sonra çık yola ![]() Coşkuyu da , mutluluğu da aşkta bulacaksın Bir de bana bak yüzüme … ![]() Ölümden öte sevmenin ne demek olduğunu anlayacaksın ![]() ![]() Mehmet Çoşkundeniz
![]() |
Cevap : Her Gidenin Yaptığı Gibi Sen De Sana Ait Bir Yara mı Bırakacaksın ? |
![]() |
![]() |
#2 |
cansel
|
![]() Cevap : Her Gidenin Yaptığı Gibi Sen De Sana Ait Bir Yara mı Bırakacaksın ?paylaşımın için teşekürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Her Gidenin Yaptığı Gibi Sen De Sana Ait Bir Yara mı Bırakacaksın ?çokkk güsel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
v_o_k_o_
|
![]() Cevap : Her Gidenin Yaptığı Gibi Sen De Sana Ait Bir Yara mı Bırakacaksın ?emegıne saglık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Her Gidenin Yaptığı Gibi Sen De Sana Ait Bir Yara mı Bırakacaksın ?Ben teşekkür ederim arkadaşlar vakit ayırdığınız için ![]() |
![]() |
![]() |
|