![]() |
Gözyaşı Cennettir, Gözyaşının Hikmeti.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Gözyaşı Cennettir, Gözyaşının Hikmeti..GÖZYAŞI CENETTİR ![]() Ağlamaktan gözleriniz mi görmeyecek? Varsın görmesin!!! Gülmekten kalplerimiz kararacağına, bırakalım gözlerimiz kör olsun ağlamaktan ![]() Ağlayıp da rahmet pınarlarına dönsün göz pınarlarımız ![]() Kim bilir belki de ALLAH o gözlerden cennet ehline ab-ı kevser içirir ![]() Ve der ki; benim için ağlayan gözler cennetin rahmet çeşmeleridir ![]() Ben o gözlerden cennet ehline vuslat şarabı içiririm ![]() Evet, ağlamak çağrıdır sevgiliye, sessizce rahmetle ![]() ![]() ![]() Ağlamak kesip yüreğini kanını feda etmektir sevgili uğruna ![]() Ağlamak, anlamaktır sevgilinin sırrını ![]() Gözyaşı CENNETTİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden misafir olur ağlayan kalbe ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşı, rahmet geldin diye, yıkamaktır yolları nefsaniyetten ![]() Cennetten esintidir gözyaşı ![]() Ve ne mutlu bizlere ki, ağlayan bir resulün ümmetiyiz ![]() Yaşarmayan gözden ALLAH a sığınırım diyen MUHAMMEDin ümmetiyiz ![]() Bindört yüz yıllık hasretin varisiyiz bizler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gözyaşı Cennettir, Gözyaşının Hikmeti.. |
![]() |
![]() |
#2 |
v_o_k_o_
|
![]() Cevap : Gözyaşı Cennettir, Gözyaşının Hikmeti..emegıne saglık ![]() ![]() ![]() ![]()
|