|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bushn, geçen, işte, resimlerle, sözleri, tarihe |
![]() |
İşte Bush'n Tarihe Geçen Sözleri.. [Resimlerle..] |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() İşte Bush'n Tarihe Geçen Sözleri.. [Resimlerle..]![]() ABD Başkanı George Bush ve yardımcısı Dick Cheney; Irak, savaş, ekonomi, ABD’nin itibarı gibi konularda "şaşırtıcı" kelamlar ederek, tarihçilere ilerde Bush dönemini değerlendirmede bazı "ipuçları" bıraktı ![]() ![]() Bush, 1 Aralıkta ABC TV’sinde konuşurken, şöyle dedi: "Savaşa hazır değildim galiba ![]() ![]() ![]() ![]() türlü ifade etmem gerekirse, ben savaş falan öngörmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Bush, aynı programda, "Başkanlık dönemimde, Irak’taki istihbarat zafiyeti içimde ukde olarak kalmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dick Cheney de 15 Aralıkta ABC News’de şunları söyledi: "İstihbarat kesinlik arz eden bilim değil, birçok bakımdan adeta bir tür sanat; her zaman haklı çıkmazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() "Irak’ta 2007’den önce güzel hiçbir şey olmadığını düşünenlerden değilim ![]() ![]() ![]() ![]() Cheney, ABC News TV’sinde 11 Eylül saldırılarının beyni sayılan Halit Şeyh Muhammed’e, kafasını suya sokarak işkence yapılmasını doğru bulup bulmadığı sorusuna "Evet, doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cheney, Washington Times’a 22 Aralıkta verdiği demeçte, ABD’nin dünyada sevilmesinin önemli olup olmadığına ilişkin soruya şu cevabı verdi: "Bize saygı göstermeleri daha önemli ![]() ![]() ![]() ![]() Bush, 16 Aralıkta CNN’de konuşurken, "Piyasa ekonomisini kurtaracağım diye piyasa ekonomisinin ilkelerine sırt çevirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bush, 18 Aralıkta Washington’da sorulu-cevaplı bir toplantıda da, "Büyük Buhrandan daha büyük bir kriz döneminde başkan olmak istemezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bush, aynı toplantıda, otomobil sektörünü krizden kurtarmak için hazırlanan planı iktidarı Barack Obama’ya devretmeden önce mazur ve meşru göstermek için, "Başkanlığının daha ilk gününde onun sırtına ağır yük sarmak iyi olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bush, 12 Kasımda verdiği bir mülakatta da, "Bush nasıl bir başkan olarak hatırlanmak ister?" sorusuna cevap verirken şunları söyledi: "50 milyon kişiyi kurtarmış, barışa katkıda bulunmuş,( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İşte Bush'n Tarihe Geçen Sözleri.. [Resimlerle..] |
![]() |
![]() |
#2 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : İşte Bush'n Tarihe Geçen Sözleri.. [Resimlerle..]Irak’ta 2007’den önce güzel hiçbir şey olmadığını düşünenlerden değilim ![]() ![]() ![]() 50 milyon kişiyi kurtarmış, barışa katkıda bulunmuş,( ![]() ![]() ![]() ![]() Bu adam bizlerle dalga geçiyor yaa:wallbash::wallbash:
![]() |
![]() |
Cevap : İşte Bush'n Tarihe Geçen Sözleri.. [Resimlerle..] |
![]() |
![]() |
#3 |
v_o_k_o_
|
![]() Cevap : İşte Bush'n Tarihe Geçen Sözleri.. [Resimlerle..]sorunlu bu adam yha bence yada zekıdı ama her ıkısıde olsa 5 kurus etmez
|