![]() |
Sevgi Yükleme Programı |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Sevgi Yükleme ProgramıMüşteri: Çok fazla teknik bilgim yok
![]() ![]() Yetkili: İlk olarak KALBİM dosyasını açmanız lazım ![]() Müşteri: Evet, açıldı ![]() ![]() DÜŞÜKGÜVEN ![]() ![]() ![]() çalışıyor ![]() Yetkili: Sorun değil ![]() GEÇMİŞ ACILAR ![]() ![]() kalabilir ama artık diğer programları etkilemez ![]() DÜŞÜKGÜVEN ![]() ![]() yükleyecektir ![]() ![]() ![]() kendiniz kapatmalısınız ![]() olurlar ![]() Müşteri: Tamam kapattım, SEVGİ otomatik olarak yüklenmeye başladı ![]() Yetkili: Evet ama unutmayın ki bu sadece temel program ![]() sürümlerinin yüklenmesi için başka KALP'lerle bağlantı kurmanız gerekiyor ![]() Müşteri: Haydaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Yetkili: Mesaj ne diyor? Müşteri: HATA-412! PROGRAM İÇ SİSTEMDE ÇALIŞMIYOR! Bu ne demek? Yetkili: Endişelenmeyin, bu çok rastlanan bir sorun, çözümü de var ![]() Hata mesajı, SEVGİ programının başka kalplerde çalışmaya hazır olduğunu ancak sizin kalbinizde çalışmadığını söylüyor ![]() karmaşık bir programcılık dili oldu galiba ![]() ![]() ![]() diyor: Programın başkalarını sevebilmesi için önce sizin kendi sisteminizi sevmeniz gerektiğini söylüyor ![]() Müşteri: Peki ne yapmam gerekiyor? Yetkili: "KENDİMİ KABULLENME" isimli dosyanın içinde bulacağınız KENDİNİ AFFETME ![]() ![]() ![]() ![]() isimli dosyaların üzerine tıklayıp hepsini KALBİM dosyasına kopyalayın ![]() Müşteri: Tamam ![]() Yetkili: Şimdi çalışacaktır gerçi ama biz ilerisi için de bir tedbir alalım ![]() ![]() ![]() ![]() isimli bir dosya vardır ![]() dosyadan silin, sonra çöp kutunuzdan da atarak tamamen kaybolduğundan emin olun! Müşteri: Yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MEMNUNİYET ![]() ![]() Yetkili: Güzel, demek ki SEVGİ yüklendi ve çalışıyor ![]() itibaren her şeyle başa çıkabilmeniz gerekiyor ![]() kapatmadan önce son bir noktaya dikkat çekmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Müşteri: Nedir? Yetkili: SEVGİ programı ücretsizdir ![]() tanıştığınız herkese verin ![]() paylaşacak ve sonunda size tertemiz modüller olarak dönecektir ![]() Mutluluklar ![]() Müşteri: Teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgi Yükleme Programı |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Sevgi Yükleme ProgramıOldukça anlamlı bir yazı olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sese61
|
![]() Cevap : Sevgi Yükleme Programıgerçekten cok hoş bir yazı olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Sevgi Yükleme Programıçok güzl bi yzıydı ![]() ![]() tşkrlr KRDNZ
|